Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, potřebovala bych se vypsat a zeptat se, jestli jste to některá měla podobně
jsem v 7tt, momentálně poslední dny nemám vůbec náladu na nic, v práci bych nejradši pořád spala, doma se mi nic nechce dělat, je mi zle od žaludku a hrozně mě bolí hlava ![]()
Nemám ani náladu na nikoho.
Cítily jste se taky tak někdo?
![]()
@mon222 píše:
Ahoj holky, potřebovala bych se vypsat a zeptat se, jestli jste to některá měla podobnějsem v 7tt, momentálně poslední dny nemám vůbec náladu na nic, v práci bych nejradši pořád spala, doma se mi nic nechce dělat, je mi zle od žaludku a hrozně mě bolí hlava
Nemám ani náladu na nikoho.
Cítily jste se taky tak někdo?![]()
Celkem běžný stav v těhotenství.
Jo, uplne normalni. Ale radeji si nech zkontrolovat zelezo, az ti budou brat krev, me ve druhem tehu litalo a ty priznaky to zhorsovalo…ale jinak je to bezne.
@beruska9 mám jít za 14 dní na odběry, tak to asi zjistí z toho ne? ![]()
@mon222 píše:
@beruska9 mám jít za 14 dní na odběry, tak to asi zjistí z toho ne?
Jo myslim ze jo…ja mela deti v zahranici, tak nevim, co tady kdy testuji, preventivne se muzes zeptat…ale muzes to mit i proste z tehu, nebyla bys urcite jedina
@mon222 záleží co to bude za odběry…už ti nějaké dělali? Jestli ano tak ty další budou nejspíš k prvotrimestralniho screeningu tam se berou jen hladiny hormonů…pokud ještě odběry nedělali tak to kontrolovat budou…můj doktor první odběry dělá právě všechny sakumprdum v jednom termínu..odebere krve pro sebe (minerály, krevní obraz, krevní skupinu, pohlavní choroby…) A rovnou posílá i zkumavku do genetického centra kam se pak jede na NT utz…někdo je ale dělá zvlášť…
Jo úplně normalni, blbě mi bylo od toho 7tt, unavená sem byla snad od ovulace. S tím spojena blba nálada, protože sem na nic neměla energii
blby bylo, ze ta unava trvala snad cele tehotnestvi a zle mi bylo minimálně do 20tt. Hlavně mě teda bolela jen občas.
@Kriss Tina jako nejhorší je, že doma se mi nic nechce, bordel všude
v práci spím pomalu, to se nedá
a podrážděná jsem taky. šílené
![]()
@mon222 píše:
@Kriss Tina jako nejhorší je, že doma se mi nic nechce, bordel všudev práci spím pomalu, to se nedá
a podrážděná jsem taky. šílené
![]()
Ja tohle mela ve druhem tehu, takze k tomu batole…ideal
Fungovala jsem tak obden, jeden den jsem byla s malym schopna neco udelat, druhy jsme se provaleli doma maximalne s cestou na nejblizdi hriste a i to bylo utrpeni. Nasazeni zeleza tomu trosku pomohlo, ale jako…pak se k tomu pridala jeste tehotenska nespavost, takze bozi
Jsem neverila, ze muzu byt odpocatejsi s novorozencem, nez tehotna…u prvniho to bylo uplne naopak, tehu v poho a nespici dite ![]()
@beruska9 a jaké jste brala železo?:-) já jsem právě bývala celkem unavená i bez těhu dřív. ale jako teď je to horší, že jsem třeba šla spát o pul 10 večer a ráno v 5 vstávám do práce a příjdu si jak kdybych spala 5 hodin :-/
@mon222 píše:
@beruska9 a jaké jste brala železo?:-) já jsem právě bývala celkem unavená i bez těhu dřív. ale jako teď je to horší, že jsem třeba šla spát o pul 10 večer a ráno v 5 vstávám do práce a příjdu si jak kdybych spala 5 hodin :-/
Uz nevim a navic jsem zila v zahranici…ale nech si to zkontrolovat, nema cenu nasazovat, dokud nevis, jestli ti chybi…muze to byt fakt uplne normalni, jen moje zkusenost rika, ze stoji za to to overit ![]()