Menstruace při kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
18.9.24 02:11

menastruace při kojení

Dobrý den, mám takový problém, kojím 3 měsíc a menstruci jsem dostala hned další den po ukončení 6ti nedělí, měla jsem ji 3× po týdnu, předposlední byla hodně slabá a trvala jen 4 dny, další nenastoupila a teď mám mít 3 den cyklu a pořád nic, už skoro týden mě doprovází jen strašně silné bolesti a křeče, mám i nateklé prsy, ale krvácení žádné 😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24168
18.9.24 05:08

Jdi na gynekologii. To není menstruace, když chodí po týdnu. Jestli tě bolí břicho tak na pohotovost. Už jsi na té gyndě měla být dávno, když to čtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9272
18.9.24 05:49

Šla bych dnes k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
18.9.24 06:15

@Kattie234 také jsem to tak dokonce po dvou z porodů během kojení měla, menstruace hned po šestinedělí a pak několikrát takto krátce po sobě s a pak maopak větší zpoždění, přičemž v jednom. případě ty křeče stàly zato (normálně bolestiviu MS nemám, dokonce jsem si prošla i několika úplně bezbolestnými potraty) a dál už jsem ji měla cca obměsíc, i běžně jsem mívala cykly delší než měsíc a ne úplně pravidelné. Taky jsem po jednom z porodů zažila cykly záhy poměrně podobné jsko mimo kojení, ale pak náhle před 1. rokem od porodu proběhl tř8měsíční výpadek, aniž bych byla těhotná. Během té toby jsem se ovšem cítila divně, na vlnách přicházel PMS (včetně pocitů v podbřišku), stupňoval se+ jsem se cítila čím dál víc napnutá jako by to tělo chtělo MS spustit a nešlo mu to.

Dr. s tím vesměs nemůže během kojení nic udělat, tak leda se ujistit, že je vše v pořádku, ale během kojení a ještě i krátce po té jsou prostě v pořádku kde jaké nepravidelnosti cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
18.9.24 06:50

Nepravidelnost či vynechání MS je při kojení běžná.
Někdo menstruuje celé kojení, někdo vůbec Já třeba kojila 2,5 roku a u obou dcer jsem ji měla od 8.m.
Pokud se ti cokoliv nezdá, vždycky je lepší, poradit se s doktorem.
Případně zkus tady PORADNU GYNEKOLOGA ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
18.9.24 08:32

Šla bych k doktorovi, strašně silné bolesti týden v kuse mi nepřipadají normální. Resp. nemusí to nic znamenat, ale určitě by to pro mě byl signál, abych šla na kontrolu.

Obě děti jsem kojila více jak tři roky, u obou jsem dostala menstruaci 14-15m po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101515
18.9.24 09:36

@lucynka25 To sice je, ale zakladatelka píše, že ji měla hned po šestinedělí a to 3× po týdnu, takže to se sakra velkou pravděpodobností nebude MS, ale stále poporodní krvácení a tedy to chce kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
18.9.24 10:19

@anavi13 byla jsem tam a tam mi řekli, že je vše v pořádku 😐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
18.9.24 10:21

@j.a.n.i1 ja tam byla při toom, když jsem měla to slabé krvácení, uděalala mi všechny možné vyšetrění a řekla, že je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí