Meningitida - zánět mozkových blan

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.8.22 07:04

Meningitida - zanet mozkovych blan

Dobry den,
Aktualne jsem s holcickou v nemocnici se zanetem mozkovych blan. Bakterialni zanet, streptokok, je ji mesic.
Je tady aktualne maminka, ktera resi neco podobneho nebo maminka, ktera siti prosla.
Strasne se o ni bojim a modlim se, at je v poradku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9017
27.8.22 07:25

Držím palce :srdce:
Sousedka si tím prošla u většího miminka. Bylo to moc zlé. Nebudu psát detaily. Tobě přeju štěstí a pro tvou malou holčičku silnou ochranu ze shora :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.22 07:28
@alisekR píše:
Držím palce :srdce:
Sousedka si tím prošla u většího miminka. Bylo to moc zlé. Nebudu psát detaily. Tobě přeju štěstí a pro tvou malou holčičku silnou ochranu ze shora :hug:

Moc dekuji
Klidne napis co je postihlo nebo cim prosly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
27.8.22 07:34

Tak nervovat se pribehy jinych deti, ktere si prosly touto nemoci asi nema moc smysl, ne…Musite verit doktorum, holcicka je v nemocnici a musite tady byt pro ni - v psychicke pohode ( v ramci moznosti).
Drzim palce, at vse dobre dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.22 08:29
@Petája píše:
Tak nervovat se pribehy jinych deti, ktere si prosly touto nemoci asi nema moc smysl, ne…Musite verit doktorum, holcicka je v nemocnici a musite tady byt pro ni - v psychicke pohode ( v ramci moznosti).
Drzim palce, at vse dobre dopadne :srdce:

Ano, to mate pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
27.8.22 08:36

@Olivie2022
Známé chlapeček si s tím nedávno přišel. Sice je to větší kluk (školkový), ale chci ti dodat odvahu, že i takováhle hnusná nemoc se dá zvládnout. Byl asi 14 dní v nemocnici, teď je z něj už zase čertisko, nic mu není. Věř, že to bude dobré, je v nejlepších rukou a doktoři dělají, co můžou. Držím palce :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
27.8.22 08:39

Já jsem si tím prošla, ale coby pětiletá.
Diagnóza stejná.
Dopadlo to dobře, v pořádku a bez následků.
Držím vám palce, určitě to bude dobrý :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
27.8.22 08:48
:hug: :hug: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
27.8.22 08:49

Držím palce :srdce: :hug:

• Citovat
  • Upravit
27.8.22 09:10
@Niky2 píše:
@Olivie2022
Známé chlapeček si s tím nedávno přišel. Sice je to větší kluk (školkový), ale chci ti dodat odvahu, že i takováhle hnusná nemoc se dá zvládnout. Byl asi 14 dní v nemocnici, teď je z něj už zase čertisko, nic mu není. Věř, že to bude dobré, je v nejlepších rukou a doktoři dělají, co můžou. Držím palce :srdce: :kytka:

Ano, delaji co muzou. Jsem jim za to vdecna.
Jsme tady par dnu a vsechny vysledky uz vypadaji o hodne lepe. Pristi tyden uvidime co ukaze kontrolni punkce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
27.8.22 09:13

Ahoj,
mému synovi to zachytili ještě v porodnici (je z dvojčat, jsou předčasně narození 25+4). Děti byly v nemocnici přes 100 dnů tak to lapil tam pár dnů před plánovaným propuštěním. Naštěstí doktor hned reagoval a dal mu tenkrát širokospektrá ATB. Syn je v pořádku (a dcera také, ta to naštěstí neměla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
27.8.22 09:21

Kamarádka nedávno byla s dcerou (3 roky) 14 dní v nemocnici. Vše už je OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.22 09:25
@K2 8611 píše:
Ahoj,
mému synovi to zachytili ještě v porodnici (je z dvojčat, jsou předčasně narození 25+4). Děti byly v nemocnici přes 100 dnů tak to lapil tam pár dnů před plánovaným propuštěním. Naštěstí doktor hned reagoval a dal mu tenkrát širokospektrá ATB. Syn je v pořádku (a dcera také, ta to naštěstí neměla).

My jsme taky odjeli na pohotovost okamzite a dostala antibiotika. Tak verim, ze to bude v poradku.
Dekuji za zpravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
27.8.22 09:33

Budu moc držet palce, ať je vše v pořádku :srdce: jaké jste prosím měli příznaky? Já nevím jestli bych to poznala včas :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.22 09:44
@prokopa píše:
Budu moc držet palce, ať je vše v pořádku :srdce: jaké jste prosím měli příznaky? Já nevím jestli bych to poznala včas :?

Byla spava, teplejsi, nechtela pit a nesla probudit a rychleji dychala. Jeli jsme hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí