Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Krásný večer všem, s pritelem se chystáme první tyden v červnu na dovolenou k moři, váhali jsme mezi klasickým Chorvatskem, kde já jsem teda vždy byla spokojena, Španělskem a Itálii..ale nakonec asi dáme Španělsko, tam jsem ještě nebyla..každopádně mezi naše požadavky řadíme hlavně, aby tam nebylo pokud možno komáři, v okolo příroda a klid, ale zároveň aspoň mít možnost se jít projit večer do města na drink…a taky bych nerada, aby tam nějak extrémně foukalo..libila by se nám Menorca, kdo jste tam byl, jak se vám tam libilo? Služby, jidlo, more apod? Klidne si necháme poradit i jinou destinaci, pokud bude vyhovovat našim pozadavkum ![]()
Byli jsme a líbilo. Jídlo, moře i služby.
Záleží, jakou část ostrova vyberete. My jsme měli skalnatou s malými písečnými plážemi, ale chtěli jsme to tak, rádi šnorchlujeme. Jiné jsou pláže na jihu a jiné na severu. Je to maličký ostrov, autem projedete za chviličku.
Líbilo se nám, jen na moři plavaly kachny, byl to takový klidný záliv ![]()
@Markéta188 píše:
Líbilo, ale nám tam teda foukalo a to dost.
Tak my jsme byli v srpnu a nám nefoukalo vůbec. Byli jsme kousek od Ciutadelly. Ale měli jsme půjčené auto a trochu to projeli a hodně foukalo na jihu u té bílé dlouhé pláže, myslím že Son Bou. Tam bylo hodně větrno a velké vlny.
@bigl takže je lepší volit sever ostrova? nerikam, že by mi vitr vyloženě vadil, ale nechci nějaký silný vitr, spis nějakou klidnou zátoku..