Dovolená v Chorvatsku 2022

3204
24.3.22 22:52

Dovolená v Chorvatsku 2022

Zdravím zdejší diskutující. Po více jak 10-ti letech bychom rádi letos odcestovali k moři.
Vůbec se v tom neorientuju.
Moje představa dovolené:

• blízko u moře cca týden
  • apartmán s kuchyní, terasou možná i s bazénem( nemusí být hotel, vařili bychom si sami)
  • děti 4 a 7 let
  • možná nějaký výlet lodí a procházky
  • rozumná cena🙏

Nám a naším dětem by ale stačilo hlavně to moře!! :mrgreen:

Jestli máte zkušenosti s nějakou lokalitou s podobnými vlastnostmi budu ráda za informace :srdce:
A taky by tu byla možnost že by s námi jeli i dvě rodiny se dvěma dětmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6027
24.3.22 23:02

My si našli ubytování v apartmánu u české paní na ostrově Vir. Našli jsme nabídku na bazoši. Zkuste mrknout, bylo tam těch nabídek více, ale bylo to už v lednu, tak snad je tam ještě něco volného :oops:
Každopádně naše ubytování by vám možná vyhovovalo, splňuje skoro vaše podmínky, jmenuje se apartmán Ewa. Myslím, že nabídku tam paní ještě má. Těch apartmánu je tam více, tuším 6 a pro ty je jeden velký společný bazén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
24.3.22 23:05

Našla jsem vám i odkaz na náš apartmán, kam jedeme :oops:

https://sluzby.bazos.cz/…na-plazi.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
24.3.22 23:27

@Markéta188 děkuji mnohokrát.
Jak budete cestovat? Autem/letadlem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
24.3.22 23:31

@Chiquinquirá my jedeme autem, v té době i s ročním prckem. Na vir jedeme už po 2×. Na ostrov vede silniční most. Je to cca 10 hodin cesty. Jezdíme na noc :oops:
Kdyby jste si přece jen vybrala jiné ubytování, tak Vir doporučuji, je fakt krásný. Pro děti je ještě super Makarská, ale ta je na nás dost rušná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
24.3.22 23:42

@Markéta188 teď sem se dočetla že tam je špatná voda a mělké moře. Jsou to ale starší recenze (2009)
Je to i dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
24.3.22 23:44

@Markéta188 a ještě jedna otázka, zda se tam dá vyplout i na výlet lodí? Nebo jaký jste měli program s dětmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
24.3.22 23:52

Já jsem si zamilovala Poreč a sice jsme byli jako bezdětní, ale shodli jsme se, že se tam jednou s dětmi vrátíme. Spousta vyžití, krásné pláže a blízko centrum, kde to, hlavně večer, hodně žije. Přitom když bydlíte stranou, jste v klidku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
25.3.22 00:01

@Chiquinquirá tak my měli v předchozím ubytování na Viru právě vodu krásnou. Vybírali jsme právě hlavně kvůli vodě a pláži. Nevím jak tu bude letos, já nad tím nepřemýšlela, když jsme minule byli maximálně spokojeni. Je pravda, že dlouho byla mělká, do hloubky šla pomalu, ale my to kvůli dětem brali jako plus.
Výlety na lodi naleznete téměř na každé frekventované pláži. My minule byli na pláži, kde jsme potkali deset lidí. Měli jsme soukromou, ale na městečku bylo spousta reklam a plakátů na různé výlety včetně plavby lodí v dosahu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
25.3.22 00:05

Já osobně jedu do Chorvatska už po 9× a Vir beru jako nejlepší lokalitu, kde jsem tam byla. Hezká byla i ta Makarská - Omiš, ale na pláži hlava na hlavě, ale zase hezká písečná pláž, voda taky hezká. Spousta aktivit.
Další pěkné místo byla Podača. Pláž menší, kamínková, ale moře pěkné, avšak tam tolik aktivit nebylo. Je to tam trochu zapadlé. Ještě se mi líbilo na Istrii.
Ale ono fakt asi záleží na přesné lokalitě.
Tak snad vyberete dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
25.3.22 06:02

Děkuji za tipy :kytka:
A budu ráda za další.
Snad toho našeho živitele rodiny letos přemluvim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
25.3.22 06:16

My byli s dětmi u Puly na Istrii a teď se chystáme na Krk. Vybíráme týhle severnější destinace kvůli dopravě, ať to není daleko na jihu. Nejlepší je se podívat na booking a tam se na mapě zobrazují nabídky v daném termínu a v daném počtu lidí a prostě to rozklikat.

• Citovat
  • Upravit
10923
25.3.22 07:31

@Chiquinquirá hlavne rada, cim driv rezervujete, tim lip, kor, kdyz vas ma jet hodne. Ty lepsi apartmany bejvaj touhle dobou uz casto zaplneny. My jsme rezervovali v rijnu a tam kam jezdime, tak maj lidi rezervace z leta uz. Jedou na dovcu a rovnou si to booknou na za rok. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí