Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahooj mám dotaz, v lednu jsem měla dvakrát v měsíci MS
1. Byla 3.1
Druhá 27.1
a od té poslední je mi po ránu zlé mám nateklá prsa bolí mě podbřišek dělala jsem si dneska odpoledne test a negativní.
Stalo se to někomu? Může to byt těhotenství nebo tedy může být nebo to nemám řešit?
![]()
Tak mezi temi dvemi MS bylo 24 dni, coz sice asi neni idealni delka cyklu, nicmene porad „v norme“ - to je totiz cokoli nad 20 dni. Mnoho zen ma cyklus 24 dni cely zivot ![]()
Nicmene na prilozene fotce vidim naznak ducha, takze pokud mas i nejake priznaky, mohla MS prijit i pres tehotenstvi. Otestuj za 2 dny znovu a uvidis, jestli bude silit… Drzim palce ![]()
@Magda26 Aha aha já si dneska volala Dr. sestřička mi řekla že mám počkat jak bude tenhle měsíc.
Opravdu tam něco vidíš? Já moc na ty testy radši nekoukám pak tam vidím čárku ikdyz tam není
ale dobré zkusím další za dva dny už z ranní moci ![]()
@Beruskaa123 Ja tam tu druhou carku vidim docela dobre
Uvidis za par dni, jestli bude silit. Kdyz byla MS, muze to byt bohuzel i odchazejici biochemko…
Že se oplodnenemu vajicku nepodaří úspěšně zahnizdit, takže test je slabé pozitivní, ale většinou jen pár dní. Carka nesilí, protože tehu neprosperuje. Většinou pak přijde opožděna MS. Ve tvém případě by tedy to bylo tak, že tehu mohlo odejít s tou druhou MS a test už ukazuje vlastně jen zbytkové HCg. Ale nemalujme čerta na zeď, uvidíš jak bude zítra vypadat test…
Tady už teda taky nic nevidím
Tak asi fakt biochemko, ale ještě testni pro jistotu zítra - mělo by se testovat stejným testem vždy ve stejnou denní dobu ob 2 dny, aby byl jasně vidět rozdíl.
Test je stále negativní ale je mi pořád stejně nevím co dělat
HCG nekdy klesa dost pomalu, ale uvidis - kdyz to cca do tydne neprejde, objednala bych se pro jistotu k dr…
Ahoj, tento měsíc jsem měla jako vždy pravidelnou menstruaci. Nic neobvyklého vše při starém. Dnes po 5 dnech od konce menstruace mi začala menstruace znovu. Za celých 12 let se mi to nikdy nestalo a já jsem dost v šoku. Než budu volat na gynekologii chci znát vaše názory. Zda se mám bát nebo zda to je normální?🫣Ptala jsem se i pro jistotu moji mamky, její odpověď byla ze to muže být i stresem.