Menstruace 2krat v měsíci

6.2.23 17:46

Menstruace 2krat v měsíci

Ahooj mám dotaz, v lednu jsem měla dvakrát v měsíci MS
1. Byla 3.1
Druhá 27.1
a od té poslední je mi po ránu zlé mám nateklá prsa bolí mě podbřišek dělala jsem si dneska odpoledne test a negativní.
Stalo se to někomu? Může to byt těhotenství nebo tedy může být nebo to nemám řešit? :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3499
6.2.23 18:33

Tak mezi temi dvemi MS bylo 24 dni, coz sice asi neni idealni delka cyklu, nicmene porad „v norme“ - to je totiz cokoli nad 20 dni. Mnoho zen ma cyklus 24 dni cely zivot :nevim:
Nicmene na prilozene fotce vidim naznak ducha, takze pokud mas i nejake priznaky, mohla MS prijit i pres tehotenstvi. Otestuj za 2 dny znovu a uvidis, jestli bude silit… Drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.23 18:38

@Magda26 Aha aha já si dneska volala Dr. sestřička mi řekla že mám počkat jak bude tenhle měsíc.
Opravdu tam něco vidíš? Já moc na ty testy radši nekoukám pak tam vidím čárku ikdyz tam není :) :D ale dobré zkusím další za dva dny už z ranní moci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.23 19:54

Test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
6.2.23 20:01

@Beruskaa123 Ja tam tu druhou carku vidim docela dobre :mavam: Uvidis za par dni, jestli bude silit. Kdyz byla MS, muze to byt bohuzel i odchazejici biochemko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.23 20:03

@Magda26 biochemko co to znamená? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
7.2.23 11:09

Že se oplodnenemu vajicku nepodaří úspěšně zahnizdit, takže test je slabé pozitivní, ale většinou jen pár dní. Carka nesilí, protože tehu neprosperuje. Většinou pak přijde opožděna MS. Ve tvém případě by tedy to bylo tak, že tehu mohlo odejít s tou druhou MS a test už ukazuje vlastně jen zbytkové HCg. Ale nemalujme čerta na zeď, uvidíš jak bude zítra vypadat test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.23 11:38

Nevydržela jsem a dělala test ráno takže to vypadá že nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
7.2.23 18:26

Tady už teda taky nic nevidím :-( Tak asi fakt biochemko, ale ještě testni pro jistotu zítra - mělo by se testovat stejným testem vždy ve stejnou denní dobu ob 2 dny, aby byl jasně vidět rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.23 16:15

Test je stále negativní ale je mi pořád stejně nevím co dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
8.2.23 21:59

HCG nekdy klesa dost pomalu, ale uvidis - kdyz to cca do tydne neprejde, objednala bych se pro jistotu k dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.23 14:59

Zítra jdu k Dr. mám obavy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
12.2.23 19:02

A test vypada jak??? Kazdopadne drzim palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.23 19:09

Ja si už pak žádný nedělala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.11.23 20:54

Ahoj, tento měsíc jsem měla jako vždy pravidelnou menstruaci. Nic neobvyklého vše při starém. Dnes po 5 dnech od konce menstruace mi začala menstruace znovu. Za celých 12 let se mi to nikdy nestalo a já jsem dost v šoku. Než budu volat na gynekologii chci znát vaše názory. Zda se mám bát nebo zda to je normální?🫣Ptala jsem se i pro jistotu moji mamky, její odpověď byla ze to muže být i stresem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí