Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne, nevidím nic a dokud ti nezmešká menzes, tak se jakýkoliv duch nedá brát za bernou minci. Testuješ zbytečne brzo.
@Janli Tak myslím že je to každého věc kdy testuje. Test bych normálně nedělala, ale nemůžu si ani sáhnout na prsa, jak mě bolí. Já ho naživo vidím, zkusim test zase za dva dny…
@Anonymní píše:
@Janli Tak myslím že je to každého věc kdy testuje. Test bych normálně nedělala, ale nemůžu si ani sáhnout na prsa, jak mě bolí. Já ho naživo vidím, zkusim test zase za dva dny…
Ne, není tam naprosto nic. ![]()
Zkus test, až to nedostaneš. Dřív je to naprosto zbytečný. ![]()
@Šmoulice já ho tam vidím a to opravdu nejsem žádný lovec duchů ani těhotenství neprožívam. Snažíme se první měsíc…
@Anonymní píše:
Tady asi líp vidět. Zkusím test zase ta dva dny a uvidíme.
Vidíš prosvítat rysku.
@Janli to si nemyslím. Ryska není přeci vidět v limitu. Já tam viděla druhou čárku 3 minuty po namočení. Ale další dny ukážou…
@Anonymní píše:
@Šmoulice já ho tam vidím a to opravdu nejsem žádný lovec duchů ani těhotenství neprožívam. Snažíme se první měsíc…
Když nejsi lovec duchů, tak nelov a počkej až vynechá MS. ![]()
@Anonymní píše:
@Janli tady je test ještě v limitu. Takhle přeci nevypadá ryska
Jj je tam, taky vidím ![]()
Měla jsem též takového sotva okem viditelného dušíka a dnes tu mám dvouměsíční miminko ![]()
Hezký den, dnes jsem 10 DPO a na testu mi přijde že je vidět slabá čárka. Vidíte jí taky? Hrozně mě bolí prsa, proto jsem testovala tak brzo…