Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Tady
něco tam je i když nějak barevně ta čárka nevypadá. Zkus otestovat později. Občas mi livsaně dělal viditelné kanálky a nic z toho nebylo. ![]()
@Anonymní píše:
@Šmoulice já ho tam vidím a to opravdu nejsem žádný lovec duchů ani těhotenství neprožívam. Snažíme se první měsíc…
Skoč si na oční. ![]()
Ne, ty vůůůůbec nejsi lovec duchů.
![]()
Snažíš se první měsíc a už tak vyšiluješ? ![]()
@Šmoulice nemusím na oční, čárka tam je a opravdu zřetelná. Jsi fakt milá ženská, místo podpory jen hejty ![]()
@Anonymní píše:
@Šmoulice nemusím na oční, čárka tam je a opravdu zřetelná. Jsi fakt milá ženská, místo podpory jen hejty
Já ji tam taky vidím… Takže na oční by měl jít asi nekdo jiný a ne zakladatelka…
@Šmoulice a vůbec o mě nic nevíš, mám k tomu důvody proč musís zjistit těhotenství co nejdříve. Mám poruchu srážlivosti krve a musím si hned začít píchat injekce, jinak můžu umřít. Ale jo rejpat je nejlepší ![]()
@Anonymní píše:
@Šmoulice a vůbec o mě nic nevíš, mám k tomu důvody proč musís zjistit těhotenství co nejdříve. Mám poruchu srážlivosti krve a musím si hned začít píchat injekce, jinak můžu umřít. Ale jo rejpat je nejlepší
Tak jistě.
Tuhle pohádku tady tvrdí každá druhá, která takto vyšiluje.
Aby nebyla za úplnou magorku. ![]()
Sorry, ale nežeru ti to.
A ne, nic tam nevidím. Ani s tou tvou šipkou … ![]()
@Anonymní píše:
Tady
Ano je tam a za 2 dny máte krásnou čárku ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 👻 👻 lovení zdar já zatím 9 dpo ![]()
@Anonymní píše:
Tady
Jasný duch
snad to vyjde, pak dej info, držím pěsti ![]()
@Šmoulice hele fakt nemám potřebu se tady někomu ospravedlnovat. Mám leidenskou mutaci homozygot a opravdu to není sranda. V prvním těhotenství jsem to nevěděla a měla jsem v těhotenství trombózu v noze. Tak si ty moudra strčte někam. A je tedy zajímavé že půlka komentujícich tu druhou čárku vidí, tak jsme asi slepí všichni
.
Fakr tu nemám čas řešit nějaké blbosti a nepřejícíma lidma. Já i manžel tu čárku vidíme a to je hlavní…
@Anonymní píše:
Holky tak dnes takhle. Tak myslím že je to na dobré cestě
Určitě ano ![]()