Menstruace nepřichází – antikoncepce Jangee

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30.12.13 18:25

Menstruace a antikoncepce

Ahoj, beru Jangee teď teprve druhý měsíc a už jsem dobrala „aktivní“ pilulky a teď beru placebo, měla bych dostat menstruaci. Měla jsem ji dostat už včera, ale pořád nic. Minulý měsíc jsem čekala tři dny, ale myslela jsem si, že se to další měsíc už trochu upraví, nevíte, za jak dlouho by menses mohla přijít přesně v den, kdy beru placebo? Mám trochu strach, že bych mohla být těhotná, protože mi bývalo často nevolno a tak jsem zvracela, naštěstí ne hned po užití prášku (třeba až 5 hodin po tom nebo těsně před tím, než jsem ho měla užít). Díky za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
30.12.13 18:29

Ja to dostavala tak 4-5 dni po vysazeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1558
30.12.13 18:36

Ahoj, taky jsem brala Jangee..MS jsem měla pravidelně po užití druhé bílé pilulky..Brala jsem ji necelé 2 roky a byly perfektní. Nepřibrala jsem ani deko..Vše bylo jak má…Jenže poslední 3 měsíce mi dělaly strašně zle. Zvracela jsem, měla průjem..Tak jsem přešla na Nyssielu, ale z ní jsem na nervy..MS se mi dostává až po užití z dalšího platíčka hned první růžový prášek..Tak nevím, co dělat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
30.12.13 18:43
@Karolína117 píše:
Ahoj, taky jsem brala Jangee..MS jsem měla pravidelně po užití druhé bílé pilulky..Brala jsem ji necelé 2 roky a byly perfektní. Nepřibrala jsem ani deko..Vše bylo jak má…Jenže poslední 3 měsíce mi dělaly strašně zle. Zvracela jsem, měla průjem..Tak jsem přešla na Nyssielu, ale z ní jsem na nervy..MS se mi dostává až po užití z dalšího platíčka hned první růžový prášek..Tak nevím, co dělat :(

Nejak nechapu kde mas problem? Ze to dostavas 7.den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.12.13 19:28

@Michelle_B No tak jasně, že to nedostaneš hned první den užívání neaktivní pilulky, to bys přece kdykoli po opomenutí aktivní pilulky hned krvácela :nevim:
Tělo neví, že v platu je 21 aktivních pilulek. Tak začne krvácet třeba třetí den po vysazení hormonů, i kdybys je předtím brala jedno jak dlouho. (úplně jedno to není, ale dejme tomu 18-30 dní…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1558
30.12.13 19:43
@geilens píše:
Nejak nechapu kde mas problem? Ze to dostavas 7.den?
¨

Ve 4.řadě mám 3 růžové a 4 bílé pilulky..Tak já doberu ty poslední bílé a MS nikde. Dostanu ji až začnu brát nové platíčko, tak se většinou dostaví MS u první nebo druhé pilulky v prví řadě. Už mi rozumíš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.12.13 19:47

@Karolína117 A v čem je ten problém :nevim: :lol: Máš to pravidelně po 28 dnech, HA chrání i v pauze / při braní placebo tabletek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1558
30.12.13 19:51

@Pipet
Problém v tom, že mi doktor řekl, že MS se dostaví při vzítí 2 nebo 3 bílé pilulky..A to se nestává..Dostanu to až pří vzítí první nebo druhé růžové pilulky z nového balení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.12.13 19:53

Takže 2 dny „zpoždění“ oproti předpovědi pana doktora… já bych to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1558
30.12.13 19:57

@Pipet
Dobře, dobře..Tak se mi ulevilo.Jak říkám, beru ji teprve od října 2013.Takže jsem se lekla, proč MS nedostávám při braní bílích pilulek..Děkuji tedy za radu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
30.12.13 20:18

Ja bych asi spis resila, ze je ti spatne…nemuze to byt prave z tech prasku? Ja s tim totiz taky mela problem a musela jsem zmenit antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1558
30.12.13 20:21

@LucciaMaty
Teď v lednu jdu po 3 měsících pro další balení..takže se s ním poradím..protože to není normální…jiní berou antikoncepci a ani neví, že mají MS a mě je neustále zle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
30.12.13 21:10

Vyzkousela jsem ruzny druhy, nez jsem se dostala k jeanine a ta mi sedla.. Pokud mi antikoncepce nesedla, tak jsem trpela na migreny, zvraceni nebo jsem neustale krvacela.tak treba ti ji vymeni a bude lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1558
2.1.14 18:56

@LucciaMaty jojo já myslím taky, že mi dá druhé…a když jsi vzpomněla ty migrény, tak o nich ani nemluvím…těma taky hodně trpím, ale to tak, že mi z té bolesti až tečou slzy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.1.14 08:20

Ahojky holky, mam takovy vaznejsi problem, psala jsem i na lekarske stranky, ale zatim se mi nikdo neozval :( přes svátky jsem dostala menstruaci a neuvědomila jsem si, že už nemám antikoncepci. Takže jsem tak 3 nebo 4 dny vynechala a na silvestra jsem uzila prvni prasek a ten den vecer jsem mela nechraneny pohlavni styk a přítel do mě ejakuloval. Jelikož jsem do toho ještě onemocněla a dostala jsem v pátek antibiotika, i tak jsme měli v pátek nechráněný pohlavní styk a včera tj. neděle opět. Vím, že antibiotika snižují antikoncepční účinky, a proto se hrozně bojím. Děkuju moc za Vaše názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí