Menstruace a čůrání při ms

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.10.23 22:08

menstruace a curani pri ms

Dobry den mam jenom dotaz vsude jsem hledala a nemohla najit a jsem docela mlada tak prosim nebudte nastvany na me.
nedavno jsme se bavily s kamaradkou o menstruaci a rekla mi ze cura krev pri menstruaci je ji 18 let. neverila jsem ji protoze mi to prislo divne nikdy jsem krev necurala a ona se divila zase mne ze proc to nemam taky takhle dostala jsem strach ze jestli je semnou neco spatne nebo ne, ptala se me na otazky tipu jak to potom poznam ze tu menstruaci mam a ja ze normalne kdyz treba rano vstanu tak proste protecu 🤷‍♀️ a ona ze ne ze rano jde na zachod a kdyz ma cervenou moc tak vi ze to dostala. u gynekologa jsem jeste nebyla a ani nechci jen se ptam na jednoduchou otazku jestli curate krev a nebo ne pri menstruaci.. dekuji :srdce: ( myslim to vazne fakt se kdyztak omlouvam za hloupy dotaz kdyz to muzu zjistit jednoduse u doktora ale opravdu tam jeste jit nechci 🙏🏻) neni to troll ani nic podobneho anonym protoze nechci aby nekdo z mych blizkych tady cetl co pisu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35594
1.10.23 22:28
@Anonymní píše:
Dobry den mam jenom dotaz vsude jsem hledala a nemohla najit a jsem docela mlada tak prosim nebudte nastvany na me.
nedavno jsme se bavily s kamaradkou o menstruaci a rekla mi ze cura krev pri menstruaci je ji 18 let. neverila jsem ji protoze mi to prislo divne nikdy jsem krev necurala a ona se divila zase mne ze proc to nemam taky takhle dostala jsem strach ze jestli je semnou neco spatne nebo ne, ptala se me na otazky tipu jak to potom poznam ze tu menstruaci mam a ja ze normalne kdyz treba rano vstanu tak proste protecu 🤷‍♀️ a ona ze ne ze rano jde na zachod a kdyz ma cervenou moc tak vi ze to dostala. u gynekologa jsem jeste nebyla a ani nechci jen se ptam na jednoduchou otazku jestli curate krev a nebo ne pri menstruaci.. dekuji :srdce: ( myslim to vazne fakt se kdyztak omlouvam za hloupy dotaz kdyz to muzu zjistit jednoduse u doktora ale opravdu tam jeste jit nechci 🙏🏻) neni to troll ani nic podobneho anonym protoze nechci aby nekdo z mych blizkych tady cetl co pisu.

Ne, krev necuras, jen když máš zánět mocaku. Ale když jdeš čůrat tak ti zároveň i muže vytéct krev z pochvy a ta se ve WC smíchá s moči, takže to tak může vypadat. Nejjednodušší jak si to ověřit je dát si tampón nebo kalíšek, to by pak moc měla být čistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15770
1.10.23 22:44

Ahoj,
ve tvém případě, bych se ničeho závažného neobávala.
S vyprázdněním močového měchýře při MS se vše sloučí.
Takže to vypadá, že opravdu močíš krev.
Je to přirozené. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
3.10.23 22:39

Ahoj,
v pohodě, klidně se ptej.

Krev při menstruaci opravdu nečůráš - krev teče z jiné dírky než moč. Pro představu přikládám obrázek, snad to postačí. Nebo pohledej v učebnici přírodopisu.

Může se ale stát např. na začátku menstruace, že krev začne téct, až když si dojdeš na záchod. Prostě jak se uvolníš, pustíš oboje. Může se to taky stát ráno, protože v noci vleže krev nemůže tak dobře vytékat, zvlášť při slabší menstruaci, a opět - jak držíš čůrání, můžeš částečně zadržet i krev. Na záchodě svaly pánevního dna povolíš a zase to teče spolu.

Nicméně jestli ti krev teče i v noci, určitě to neznamená zdravotní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
4.10.23 06:56

Menstruační troll.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.23 11:53

@Aleriga rikam neni to troll a stejne mi to tu pises 🤦‍♀️ proste mi to jen prislo divne protoze ji fakt o pry cura proste ma oboji tak nechapu proc to tu pises to se uz nikdo nemuze zeptat na dotaz bo je hned troll?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.23 11:53

Dekuju za odpovedi :srdce: :kytka: :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení