Stimulen - nežádoucí účinky?

Anonymní
1.10.23 11:39

Stimulen - nezadouci ucinky?

Ahoj holky, vim ze toto tema se tu uz resilo, zda Stimulen funguje..ja cetla velmi dobre recenze a tak jsem se rozhodla objednat pres alphegu 4 baleni, nyni beru zhruba tyden, zatim teda pocituji vetsi chut na sex a nemam tak casto vykyvy nalad, obcas mivam kvuli praci a s pritelem se taky obcas chytneme😁netusim zda je to teda tim, bylo by to hodne kratce..na prsou zatim nic nepozoruji, cetla jsem ze az tak po mesici uzivani. A co se tyce PMS tak se mi jeste nedostavila, takze take nemohu soudit. Ale! Nikdy jsem vyrazne netrpela na akne, sem tam pri menstruaci nejaky pupinek, ale za posledni 4 dny se mi nejak plet zblaznila a mam takove sice mensi ale po celem obliceji, kdyz to zapatlam makeupem nejsou videt. Ale stve me to, takove nezadouci ucinky jsem nikde necetla :( tak nevim zda nekdo mate zkusenosr, ze by se vam po uzivani zacaly delat pupinky? Stve me to, vsude pecka hodnoceni a na tom apetitu to vidim i na naladach uz po tydnu. Nechce se mi to vysadit, protoze nekdo psal ze to pak muze mit pomalejsi ucinek a nebo nefungovat vubec..

• Citovat
  • Upravit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty