Ahoj holky, vim ze toto tema se tu uz resilo, zda Stimulen funguje..ja cetla velmi dobre recenze a tak jsem se rozhodla objednat pres alphegu 4 baleni, nyni beru zhruba tyden, zatim teda pocituji vetsi chut na sex a nemam tak casto vykyvy nalad, obcas mivam kvuli praci a s pritelem se taky obcas chytneme😁netusim zda je to teda tim, bylo by to hodne kratce..na prsou zatim nic nepozoruji, cetla jsem ze az tak po mesici uzivani. A co se tyce PMS tak se mi jeste nedostavila, takze take nemohu soudit. Ale! Nikdy jsem vyrazne netrpela na akne, sem tam pri menstruaci nejaky pupinek, ale za posledni 4 dny se mi nejak plet zblaznila a mam takove sice mensi ale po celem obliceji, kdyz to zapatlam makeupem nejsou videt. Ale stve me to, takove nezadouci ucinky jsem nikde necetla tak nevim zda nekdo mate zkusenosr, ze by se vam po uzivani zacaly delat pupinky? Stve me to, vsude pecka hodnoceni a na tom apetitu to vidim i na naladach uz po tydnu. Nechce se mi to vysadit, protoze nekdo psal ze to pak muze mit pomalejsi ucinek a nebo nefungovat vubec..
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahoj holky, vim ze toto tema se tu uz resilo, zda Stimulen funguje..ja cetla velmi dobre recenze a tak jsem se rozhodla objednat pres alphegu 4 baleni, nyni beru zhruba tyden, zatim teda pocituji vetsi chut na sex a nemam tak casto vykyvy nalad, obcas mivam kvuli praci a s pritelem se taky obcas chytneme😁netusim zda je to teda tim, bylo by to hodne kratce..na prsou zatim nic nepozoruji, cetla jsem ze az tak po mesici uzivani. A co se tyce PMS tak se mi jeste nedostavila, takze take nemohu soudit. Ale! Nikdy jsem vyrazne netrpela na akne, sem tam pri menstruaci nejaky pupinek, ale za posledni 4 dny se mi nejak plet zblaznila a mam takove sice mensi ale po celem obliceji, kdyz to zapatlam makeupem nejsou videt. Ale stve me to, takove nezadouci ucinky jsem nikde necetla
tak nevim zda nekdo mate zkusenosr, ze by se vam po uzivani zacaly delat pupinky? Stve me to, vsude pecka hodnoceni a na tom apetitu to vidim i na naladach uz po tydnu. Nechce se mi to vysadit, protoze nekdo psal ze to pak muze mit pomalejsi ucinek a nebo nefungovat vubec..