Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, docela se děsím, menstruace mi vychází, že ji mam dostat den po dovolené, ale četla jsem tu, že to některé ženy dostanou klidně na dovolené o deset dní dříve?? Co je na tom pravdy? Díky za odpověď
@tumpach píše:
Ahoj, docela se děsím, menstruace mi vychází, že ji mam dostat den po dovolené, ale četla jsem tu, že to některé ženy dostanou klidně na dovolené o deset dní dříve?? Co je na tom pravdy? Díky za odpověď
Vždycky se mi ta mrška opozdila, takže jsem jela vybavená vložkami. Naštěstí i celkem rychle přestala. Kolegyně vyzkoušela oddalovací prášky a prý dobrý ![]()
@tumpach píše:
To ti nikdo neřekne, každé tělo je jiné. Někomu přijde dřív třeba i jen kvůli tomu stresu před nebo na dovolené ze změny. Někomu jinak. Těžko říct. ![]()
To je různé, pro jistotu bych užívala Norethisteron, ať máš klid a prima dovcu ![]()
@P4ja no nevadí, vybavíme se pro jistotu tampony a vložky a je to, naštěstí MS nemám silnou a ani bolestivou jen první den, takže to snad nějak přežiju, nechci brát antikoncepci či norethisteron,