Tlak v podbřišku, tvrdé břicho

24
11.5.18 09:49

Tlak v podbřišku, tvrdé břicho

Ahoj maminky :mavam:. Už delší dobu mě trápí menší problém. Jsem skoro 30tt a začalo mi více tvrdnout břicho (10 krát za den, trvá to cca 3 minuty), (doktor mi na to napsal Magnosolv). Ale teď se k tomu přidal nepříjemný tlak v podbřišku a maličko nad. Jakoby tam byla voda a chtělo to prasknout, natlakovaný, prostě tlak, nebolí to, ale je to nepříjemné, a u toho mám většinou ještě tvrdé břicho. Dnes sem to měla skoro celé 3 hodinky. I když stojím, chodím, sedím. Občas mě to chytne ikdyz ležím, ale to většinou tvrdé břicho a těžké dýchání (kámen na hrudi). Čípek a vše mám v pořádku. 25. 5. jdu na kontrolu a větší ultrazvuk. Jinak malej kope furt :srdce:. Nevíte co by to mohlo být? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
482
11.5.18 10:16

Já jsem včera byla na kontrole 33 tt, břicho jak šutr dva dny, včera večer mě taky bolelo břicho tupý tlak přesně jak píšeš a k tomu ostrá bolest úplně dole otvírám se na 4.
Dneska bud e akunpunkturou otáčet malou ať je hlavičkou stále je nohama na před.
15.5. mě zkontroluje zda se více neotevírám a změní neschopenku v mateřskou.
Asi si jdu chystat tašku místo v červenci porodím už dříve?!? Zase?!?
Syn s enarodil prosimtě v 36tt normálně a v pořádku, jen měl málo červených krvinek, což beru železo a teď magnesii na to tvrdnutí, mám nízký hemoglobin. vážil 2270 a 44 cm a otevírala jsme se na 6.

Držím palce at si v pořádku a mě taky prosím, jinak s ebojím že už rodím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria