Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsi to nepravidelně i přes HA. Není divný, že to máš nepravidelně bez hormonů. Podle čeho sis vypočítala, že máš začít menstruovat 1.5.? Kdes k tomu přišla, když ani jeden cyklus nebyl stejný? Test si kup, samozřejmě, když provozuješ nechráněný styk. A příště si pamatuj, že musíte použít kondom.
Pokud jsi to mela nepravidelne i pres HA a ted jsi navic vysadila, tak zo muze byt rozhozene jeste vic
zkus si test a uvidis. Pokud ale tehotna byt nechces, pouzivejte kondom ![]()
@Čičorečka píše:
Měla jsi to nepravidelně i přes HA. Není divný, že to máš nepravidelně bez hormonů. Podle čeho sis vypočítala, že máš začít menstruovat 1.5.? Kdes k tomu přišla, když ani jeden cyklus nebyl stejný? Test si kup, samozřejmě, když provozuješ nechráněný styk. A příště si pamatuj, že musíte použít kondom.
Přestala jsem brát v prosinci. Od té doby přesně 27/28 dní. Vždy trvání 5dni. Kondom používáme. Test koupen, dnes si ho udělám.
@Kateřina171 kamaradka mela takle po vysazeni HA pul roku krasny pravidelny cyklus a pak ho mela totalne rozhozeny, ale az po tom pul roce…takze mozny je vsechno
udelej test a uvidis ![]()
@Kukacka123 právě takhle to měla sestra. Přestali jsme brát obě v prosinci, tak nějak jsme se dohodly, že nám HA i po různých výměnách a nových typech nevyhovuje. A měla to dva měsíce ok. A teď už to 3. měsíc nemá, těhotná není, doktorka tvrdí, že do půl roku je to v pohodě. Tak možná mě potkalo to samé. Každopádně si mě trochu uklidnila, takže děkuju.
![]()
@Kateřina171 to me jen napadl priklad z me blizkosti…urcite pokud MS nedojde, zajdi na gyndu a uvidis, co rekne dr
a neni za co ![]()
@Kukacka123 udělam test, když bude pozitivní je jasno a volám doktorce. Když negativní tak budu volat 200%. Doktorku mám výbornou, vzdy mě vezme hned. ![]()
Může to být jen rozhozené z HA
. Držím palce, věřím, že to bude v pořádku.
@Kateřina171 presne
dobra doktorka je zaklad! Tak drzim palce, at to dobre dopadne ![]()
Tak jsem volala paní doktorce, řekla mi, že standardní postup je počkat 14dni po očekávaném začátku ms. Takže musím počkat na příští týden.
Dělala jsem test a vyšel negativně, tak snad to bude jen těmi hormony. ![]()
Všem děkuju za rady
![]()
@Kateřina171 pokud mas uz tyden zpozdeni (asi), tak to bude spis tema praskama…uvidis za tyden, max ti pichne vyvolavacku ![]()
Dobrý den, mám takový problém. Je mi 17let, rok a půl jsem se chránila antikoncepci (Minerva, Jeanine). Bylo mi řečeno, že jestli někdy otehotnim, bude to zázrak. Ne že bych byla neplodná úplně. Moc těm doktorským definicím nerozumím.
Avšak měla jsem to dostat 1.5., dnes je 9.5. a stále nic. Kdyz jsem brala HA, tak jsem to i přes to, že by to mělo být pravidelné, mela úplně blbě, to byl také důvod vysazení. Mám bolesti i výkyvy nálad.. no klasika
Vážně se hrozně bojím, že budu těhotná. Dnes si jdu pro test, určitě se objednám i k doktorce, ať test dopadne tak či onak.
Má otázka tedy zní: Je tu někdo, kdo měl podobný problém jako já a nebyl těhotný?
Jinak zkoušela jsem víno i vanu, aby se menstruace spustila, nic nezabralo.
Příspěvek dávám anonymně, protože tu mám několik kamarádek a známých.
Tak všichni pište prosím