Mám bílý poševní vchod už hodně let - myslela jsem, že je to normální tak jsem to neřešila, ale teď se ta bílá část zvětšila a je bílá i ta část kolem močové trubice. Zkoušela jsem googlit ale nic jsem nenašla. Nevíte co to může být? Jinak mě vůbec nic nesvědí ani nebolí, výtok nemám žádný kromě doby ovulace.
Bílý poševní vchod
@šťastná žena Nechodím, nežiju v ČR, vše je placené a chodí se až když je fakt problém.
@Anonymní píše:
@šťastná žena Nechodím, nežiju v ČR, vše je placené a chodí se až když je fakt problém.
Takze s rakovinou delozniho cipku az kdyz je problem? To uz byva dost pozde…
@histep Bohužel to tak je, ono je 7tis za jedno gyn. vyšetření celkem dost a člověk si pak pořádně rozmyslí jestli jít nebo ne.
@NatalieSofie píše:
Lichen sclerosus
Ale ten by byl spojený i s bolestivostí a prasklinami, ne?
@NatalieSofie píše:
Lichen sclerosus
Tohle na mě vyskakovalo na googlu pořád, ale nemám žádné svědění, puchýřky ani bolesti, mrkla jsem i na fotky a tu sliznici zvenku u poševního vchodu nemám svraštělou jenom naprosto bílou.
@Anonymní píše:
@histep Bohužel to tak je, ono je 7tis za jedno gyn. vyšetření celkem dost a člověk si pak pořádně rozmyslí jestli jít nebo ne.
někdy je lepší utratit vyšší částku za zdraví než mít třeba raka
@Anonymní píše:
jak dlouho tam zijes, ze jeste porad premejslis v ceskej mene???…absolutni nesmysl, pivo tady u nas stoji 100 kc tretinka v prepoctu, hruuuza co…ale muzu si jich dovolit stejne tolik denne jako v cechach pullitru za 30 kc…takze tady nelakuj, jestli pracujes, a jde ti o zdravi, tak na dr mas jako vsichni ostatni, kteri to neresi…
@Anonymní píše:
Tak jestli zdravi prepocitavas na penize, tak good luck.
Ja tedy i v cechach chodim obcas na placena vysetreni, kdyz mi to za to stoji,
napr mamograf pred 45.
@Anonymní píše:
@Lenka828282 Tak to mě vůbec nenapadlo, zkusím si o tom zjistit víc, díky.
Mě to takhle začalo, nejprve v této oblasti, pak po celém těle.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.