Menstruace a implantační krvácení

Anonymní
25.11.23 01:08

Menstruace a implantacni krvaceni

Ahoj holky
10.11 měla dojít menstruace jen ze nepřišla ale jen špiněni hnědé a při utřeni par kapek krve druhy den sem také porad spinila a při utřeni hlen takovy narůžověly a hnědé špiněni třetí den také špiněni a další dny už nic tak ze 3 dny špiněni a menstruace porad do dneska nic a toje 25.11. Dělala jsem jsi těhotenským test a na testu porad jedna čárka myslela jsem si ze to muže být implantacni krvaceni snažíme jse s přítelem o děťatko
Mám ještě pockat nebo bych jse měla objednat na gynekologi ze by mohlo být ještě brzo na testování co myslíte?
Prsa na léta mám pod bříšku jsem citila takové štipnuti jako by jinak žádné bolesti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
25.11.23 07:17

Mohl být anovulacni cyklus, celkem by to sedelo. Pripadne výkyv a ovulace přišla výrazně později. Já bych pockala na zpoždění měsíc a pak skakla na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.23 12:54

@Tichošlápek právě jsem jsi dělala každý den ovulacni testy a všechno byla jak mělo tak ze nevím no pockam a uvidím no a děkuji.

• Citovat
  • Upravit
4068
25.11.23 13:33

A od ovulace máš jak dlouho? Pokud aspoň 12 dní, tak už by test musel těhotenství ukázat a nemůžeš být ve fázi hnízdění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.23 21:57

@Villanelle zdravím tak dnes opět hnědé špiněni a při utřeni toaletním papírem trocha krve a jen špiním žádná krev žádná menstruace nevím co teda to muže být na kontrolu mám jít az 11.12.
Tak ze v jednom měsíci špinim dvakrat nemáte někdo zkušenost prosím co by to mohlo být zda jse jedna o implnatcanim krvaceni..? Byla bych rada za rady :srdce:

• Citovat
  • Upravit
450
29.2.24 13:52
@Anonymní píše:
@Villanelle zdravím tak dnes opět hnědé špiněni a při utřeni toaletním papírem trocha krve a jen špiním žádná krev žádná menstruace nevím co teda to muže být na kontrolu mám jít az 11.12.
Tak ze v jednom měsíci špinim dvakrat nemáte někdo zkušenost prosím co by to mohlo být zda jse jedna o implnatcanim krvaceni..? Byla bych rada za rady :srdce:

Tak jak ste dopadli? Co to bolo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital