Menstruace a koupání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.10.23 21:31

Menstruace a koupání

Dobrý den
Chci se zeptat na mýtus který hovoří o tom že žena v době menstruace by se neměla koupat ať už ve vaně či někde na koupališti a když už koupaliště tak s tamponem. Chci teda se zeptat co je na tom pravdy. Zda se žena vážně nesmí kupat ani v vaně v době menstruace a pokud ano tak jaké to má následky? :think:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
9002
15.10.23 21:34

A jak jinak by ses chtěla koupat na koupališti než s tampónem? :?

• načítám...
8657
15.10.23 21:38

To není mýtus, ale základní hygiena. Ve své vaně si dělej, co chceš, ale na koupališti…? Jak jinak, než s tamponem, by ses tam chtěla koupat? Někdo je náchylnější na infekce, takže by třeba nelezl do přírodního koupaliště. Někomu to zas vůbec nevadí. Ale tak jako tak, vždy s tamponem.

• načítám...
647
15.10.23 21:40

Na plavani jedine kalisek

• načítám...
72725
15.10.23 21:47

Když pominu to, že pokud nemáš tampon nebo kalíšek, tak z Tebe prostě teče a zabarví to vodu, tak jsi daleko náchylnější na jakoukoliv infekci. :think:

• načítám...
76260
15.10.23 22:18

@Serpentini @martina.se @Lendava @Midaku otázku dává známý menstruační troll, a honí si nad vašimi odpovědmi - takže neodpovídat,
koho v říjnu zajímá koupání na koupališti??? aha? ano, menstruačního trolla :mavam:

• načítám...
65033
15.10.23 22:20
@stinga píše:
@Serpentini @martina.se @Lendava @Midaku otázku dává známý menstruační troll, a honí si nad vašimi odpovědmi - takže neodpovídat,
koho v říjnu zajímá koupání na koupališti??? aha? ano, menstruačního trolla :mavam:

Ze jo, jsem to nechtela psat, ze bych byla za prudice :mrgreen:

• načítám...
22001
15.10.23 22:23
  • načítám...
56505
15.10.23 22:27
@stinga píše:
koho v říjnu zajímá koupání na koupališti??? aha? ano, menstruačního trolla :mavam:

Jasný, že je to zase menstruační troll. Nechce se mi už používat slovo troll. Některé se tu na mě sesypou, že používám toto slovo. Často se opravdu jedná o trolla.

• načítám...
76260
15.10.23 22:31
@topazio píše:
Jasný, že je to zase menstruační troll. Nechce se mi už používat slovo troll. Některé se tu na mě sesypou, že používám toto slovo. Často se opravdu jedná o trolla.

tady je to na 1000 % jasné

• načítám...
20802
16.10.23 08:03

Dobrý den,
diskuzi uzamykám kvůli podezření na trolla.

Přeji hezký den,
Kačka

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa