Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To není mýtus, ale základní hygiena. Ve své vaně si dělej, co chceš, ale na koupališti…? Jak jinak, než s tamponem, by ses tam chtěla koupat? Někdo je náchylnější na infekce, takže by třeba nelezl do přírodního koupaliště. Někomu to zas vůbec nevadí. Ale tak jako tak, vždy s tamponem.
Když pominu to, že pokud nemáš tampon nebo kalíšek, tak z Tebe prostě teče a zabarví to vodu, tak jsi daleko náchylnější na jakoukoliv infekci. ![]()
@Serpentini @martina.se @Lendava @Midaku otázku dává známý menstruační troll, a honí si nad vašimi odpovědmi - takže neodpovídat,
koho v říjnu zajímá koupání na koupališti??? aha? ano, menstruačního trolla ![]()
@stinga píše:
@Serpentini @martina.se @Lendava @Midaku otázku dává známý menstruační troll, a honí si nad vašimi odpovědmi - takže neodpovídat,
koho v říjnu zajímá koupání na koupališti??? aha? ano, menstruačního trolla
Ze jo, jsem to nechtela psat, ze bych byla za prudice ![]()
@stinga píše:
koho v říjnu zajímá koupání na koupališti??? aha? ano, menstruačního trolla
Jasný, že je to zase menstruační troll. Nechce se mi už používat slovo troll. Některé se tu na mě sesypou, že používám toto slovo. Často se opravdu jedná o trolla.
@topazio píše:
Jasný, že je to zase menstruační troll. Nechce se mi už používat slovo troll. Některé se tu na mě sesypou, že používám toto slovo. Často se opravdu jedná o trolla.
tady je to na 1000 % jasné
Dobrý den,
diskuzi uzamykám kvůli podezření na trolla.
Přeji hezký den,
Kačka
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobrý den
Chci se zeptat na mýtus který hovoří o tom že žena v době menstruace by se neměla koupat ať už ve vaně či někde na koupališti a když už koupaliště tak s tamponem. Chci teda se zeptat co je na tom pravdy. Zda se žena vážně nesmí kupat ani v vaně v době menstruace a pokud ano tak jaké to má následky?