Menstruace a krvácení

7157
12.5.14 23:29

menstruace a krvaceni

Ahoj holky, jak dlouho vam trva menstruace a jak to mate s intenzitou krvaceni. Vzdy jsem mela hodne silne krvaceni a menzes trvala cca 5dni, cyklus pravidelny na den. Po porodu tomu bylo taky tak a ted se to hodne zmenilo. Treba ted jsem to dostala v sobotu vecer a dnes uz jen malilinko spinim.. i vcera jsem krvacela malo. Cyklus je pravidelny. Snazime se i dalsi mimco. Zatim se teda nedari.
Jak to mate vy? dekuji za kazdou reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
12.5.14 23:35

MS mi trva 7 dni, cyklus cca kolem 28 dni ;)
Jinak preji at se brzy zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
13.5.14 00:42

Cyklus poslední rok, po vysazení HA, 29 nebo 31 dní a ms 3 dny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.5.14 07:42

Holky diky za prispevky. Prave mne dva dny nebo tri dny menstruace prijde malo ne? Jeste kdyz je slaba hodne. Radsi zajdu na gyndu kdyz se o to mimco snazime.. at mam jistotu ze je vse jak ma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
13.5.14 08:01
@kelynka píše:
Ahoj holky, jak dlouho vam trva menstruace afok to mate s intenzitou krvaceni. Vzdy jsem mela hodne silne krvaceni a menzes trvala cca 5dni, cyklus pravidelny na den. Po porodu tomu bylo taky tak a ted se to hodne zmenilo. Treba ted jsem to dostala v sobotu vecer a dnes uz jen malilinko spinim.. i vcera jsem krvacela malo. Cyklus je pravidelny. Snazime se i dalsi mimco. Zatim se teda nedari.
Jak to mate vy? dekuji za kazdou reakci.

No u me po porodu hruza! Menstruaci jsem mela 16-17 dnu az jsem musela do spitalu. Nasadili mi tolik leku ze jsem byla jak jedna velka koule :D takhle ctyri mesice. Pak se to zacalo uklidnovat ale pred porodem jsem mela pravidelnou menstruaci a ted vubec. Jednou ji mam 10 pak zase o 14 dni dele nebo drive. No a taky jsem ji mela dvakrat do mesice a to odmitali resit. Takze jsem zvedava kdy se to ustali. Jinak preji hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
13.5.14 14:43

Ale tedy musim doplnit ze jsem antiko nebrala, a ani nerodila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
13.5.14 14:44

Urcite na gyndu zajdi, at mas jistotu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
18.5.14 17:38

Teda ja mam ted nejakou divnou ms :roll: antiko neberu a vse bylo po tech problemech v pohode a ted ms nejaka divoka :( misto 6ti dnu ji mam 8 a stalle trva…je nezvykle silna…a brala jsem si askorutin a nepomohl :( snazili jsme se o mimi nemuze jit o vylouceni zarodku? Jsem hotova :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.11.17 13:22

Menzes ?

Ahojte Holky, mam dotaz mam 9 dni před menzes, mam ho vcelku pravidelný, antikoncepci neberu, v nedeli ráno když jsem vstala vyhrklo ze me hodne čerstvé krve, pak uz cely den nic v pondělí klid a v úterý rano zas stejně ráno krev, přes den nic, nestalo se to někomu? Počkám na očekávanou menzes a objednam se na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
7.11.17 19:39

Můžeš mít cystu, zánět, cokoliv… Normální to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie