Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jak dlouho vam trva menstruace a jak to mate s intenzitou krvaceni. Vzdy jsem mela hodne silne krvaceni a menzes trvala cca 5dni, cyklus pravidelny na den. Po porodu tomu bylo taky tak a ted se to hodne zmenilo. Treba ted jsem to dostala v sobotu vecer a dnes uz jen malilinko spinim.. i vcera jsem krvacela malo. Cyklus je pravidelny. Snazime se i dalsi mimco. Zatim se teda nedari.
Jak to mate vy? dekuji za kazdou reakci.
MS mi trva 7 dni, cyklus cca kolem 28 dni ![]()
Jinak preji at se brzy zadari ![]()
Cyklus poslední rok, po vysazení HA, 29 nebo 31 dní a ms 3 dny ![]()
Holky diky za prispevky. Prave mne dva dny nebo tri dny menstruace prijde malo ne? Jeste kdyz je slaba hodne. Radsi zajdu na gyndu kdyz se o to mimco snazime.. at mam jistotu ze je vse jak ma ![]()
@kelynka píše:
Ahoj holky, jak dlouho vam trva menstruace afok to mate s intenzitou krvaceni. Vzdy jsem mela hodne silne krvaceni a menzes trvala cca 5dni, cyklus pravidelny na den. Po porodu tomu bylo taky tak a ted se to hodne zmenilo. Treba ted jsem to dostala v sobotu vecer a dnes uz jen malilinko spinim.. i vcera jsem krvacela malo. Cyklus je pravidelny. Snazime se i dalsi mimco. Zatim se teda nedari.
Jak to mate vy? dekuji za kazdou reakci.
No u me po porodu hruza! Menstruaci jsem mela 16-17 dnu az jsem musela do spitalu. Nasadili mi tolik leku ze jsem byla jak jedna velka koule
takhle ctyri mesice. Pak se to zacalo uklidnovat ale pred porodem jsem mela pravidelnou menstruaci a ted vubec. Jednou ji mam 10 pak zase o 14 dni dele nebo drive. No a taky jsem ji mela dvakrat do mesice a to odmitali resit. Takze jsem zvedava kdy se to ustali. Jinak preji hodne stesti ![]()
Ale tedy musim doplnit ze jsem antiko nebrala, a ani nerodila ![]()
Teda ja mam ted nejakou divnou ms
antiko neberu a vse bylo po tech problemech v pohode a ted ms nejaka divoka
misto 6ti dnu ji mam 8 a stalle trva…je nezvykle silna…a brala jsem si askorutin a nepomohl
snazili jsme se o mimi nemuze jit o vylouceni zarodku? Jsem hotova :/
Ahojte Holky, mam dotaz mam 9 dni před menzes, mam ho vcelku pravidelný, antikoncepci neberu, v nedeli ráno když jsem vstala vyhrklo ze me hodne čerstvé krve, pak uz cely den nic v pondělí klid a v úterý rano zas stejně ráno krev, přes den nic, nestalo se to někomu? Počkám na očekávanou menzes a objednam se na gyndu