Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já jsem měla ms a celkově cyklus po revizi taky rozházený, byla jsem i u dr, která mi na to dala hormony, ale na ty jsem se vykašlala a nechala tělo se vzpamatovat samo. Revize na začátku listopadu, první ms někdy v únoru a v dubnu jsem znovu otěhotněla.
Ja jsem mela zamlklé tehu v 9 tt. Udělali mi revizi. Nicméně jsem přišla po měsíci na kontrolu, kde zjistili, ze mi byla provedena blbě, zůstal tam ten váček a ten dal rostl. Takže mi udělali kyretaz znovu a to bylo už snad 13 tt. Moc jsme si prali druhé mimco. Takže jsem nechala jednu menses, která byla taky hodně slabá, a hned ten další cyklus jsem otěhotněla zas a tentokrat už to klaplo
a to jsem byla 16 m po cisari a hodně kojila. 38 let. A predtim jsme nemohli otěhotnět několik let. Takže ano, dle me se po revizich těhotní dobre. Tělo si pamatuje ten stav a hned do nej hupsne znova
držím palce
Ahoj potratila jsem v 10tt na začátku ledna. Byla mi provedena revize. Poté jsem v polovině února dostala menstruaci. Tedy, bylo to takové hnědé špinění, někdy víc, někdy míň. Poté jsem si dělala ovulační testy ( doktorka říkala, že po první ms se můžeme zase začít snažit ) bohuzel jsem testy měla hodně slabé. A jelikož bez léků mám 1 cyklus 2,5 měsíce, začala jsem je brát a po vysazení měla jako dříve přijít ms. Včera jsem měla pár kapek hnědého špinění, dneska nic. Akorat večer po utření trošku hnedé. Břicho mě bolelo, jako bych to měla dostat. Ale večer to přešlo. Termín jsem měla včera

Většinou jsem četla, že lidi naopak po potratu otěhotněli hned, že ty ovulace jsou naopak silnější. A já neměla ani ovulaci, ani zatím menstruaci. Je tu někdo mezi vámi, co to měl taky?
Anonym - zdravotní stav