Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím,
ano, někdy se to stává. Mně při každém těhotenství první dvě menstruace dorazily. Lehce slabší, ale mám to tak stále, tak jsem první těhotenství poznala později, druhé jsem už cítila, že se něco děje…
Hezký den, Iva ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, poslední dobou mi je špatně, tj. na omldeni, bolení břicha únava, naladovost. Sousedka mi řekla, že můžu být v tom. Já si myslím, že to je hloupost, protože v sobotu mi menstruace normálně přišla. Máte některa zkušenost, že jste menstruovala a byla těhotná? A kdy si popřípadě udělat test, od styku to budou v neděli 3 týdny. Děkuji
Tak to musíš vědět ty sama nejlíp, ale vzhledem k tomu, že přišla ms nemusíš být, ale můžeš, muže být i přes těhotenství, udělala bych si ještě test, klidně dneska a zítra a ten ti řekne. Pokud bude negativní asi na tebe něco leze.
Udělala bych test po menstruaci… třeba jsi byla ale s ms to odešlo…
@Denny97 píše:
Udělala bych test po menstruaci… třeba jsi byla ale s ms to odešlo…
Děkuji jsem celkem nervózní z toho, spíš bych byla radši kdybych byla v tom a za to jak mi je mohlo tehu. Pak bych musela lítat po doktorech a zjistit co mi vlastně je. A jde o to že kouřím a teď vím že až budu těhotná, tak krabička letí do koše
![]()
Občas se to stává, udělej si test a hned budeš vědět, na čem jsi. Jestli příznaky neodezní po menstruaci, pro klid bych zašla k lékaři, aby tě prohlídnul. Možná budeš lítat po doktorech, ale zdraví je zkrátka jen jedno.
Příspěvek upraven 25.09.19 v 19:35
@Kristinka246 píše:
Občas se to stává, udělej si test a hned budeš vědět, na čem jsi. Jestli příznaky neodezní po menstruaci, pro klid bych zašla k lékaři, aby tě prohlídnul. Možná budeš lítat po doktorech, ale zdraví je zkrátka nejen jedno.
Jasný tak když bude negativní test a příznaky po ms budou tak bude problém jinde. MS mi končí dnes tak zítra udělám test.
@Anonymní píše:
Jasný tak když bude negativní test a příznaky po ms budou tak bude problém jinde. MS mi končí dnes tak zítra udělám test.
Ahoj, řeším podobnou situaci, byla jsi nakonec těhotná?
Dobrý den, poslední dobou mi je špatně, tj. na omldeni, bolení břicha únava, naladovost. Sousedka mi řekla, že můžu být v tom. Já si myslím, že to je hloupost, protože v sobotu mi menstruace normálně přišla. Máte některa zkušenost, že jste menstruovala a byla těhotná? A kdy si popřípadě udělat test, od styku to budou v neděli 3 týdny. Děkuji