Falešně pozitivní Temešvár

Anonymní
25.9.19 09:08

Falešně pozitivní Temešvár

Dobrý den, mám dotaz ohledně Temešvaryho činidla. Před asi dvěma měsíci mi ho dali trochu domů na pohotovosti, protože jsem měla silnější vodnatý výtok a měla jsem obavy, že bych odkapávání plodovky nepoznala. Dneska mám od rána výtok zase, když jsem seděla bez spodního prádla chvíli na posteli byl podemnou i flíček mokrá. Zkusila jsem Temešvár před i po koupání a lehce mu zezelenali okraje, nic jiného. Zkoušela jsem na obyčejném bílem toaletaku, na porodnickou vložku toho je málo. Máte zkušenosti s falešně pozitivním testem, mám radši zajít na gyndu?
Ten výtok je takový lepkavý, to asi nebude plodová voda :nevim:
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25179
25.9.19 09:38

Stalo se mi kdysi totéž, taky výtoky, taky mi zmodrala (zezelenala?) vložka a já zmatkovala na pohotovost, byla jsem cca ve 20tt. Bylo to taky po sprše…Dokonce mě hospitalizovali…Únik plodovky se neprokázal a já donosila zdravé dítě do termínu. Plodovka praskla až tsně před tím, než dítě přišlo na svět.
Voda může zkreslovat a dělat falešnou pozitivitu, stačí pár kapek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.19 10:16

Já ho právě zkoušela i před sprchou. Četla jsem, že ho může ovlivňovat i pot a tak..ale po sprše to bylo skoro stejné. Zeleno modrá barva, nebylo to úplně modré.

• Citovat
  • Upravit
25179
25.9.19 10:20
@Anonymní píše:
Já ho právě zkoušela i před sprchou. Četla jsem, že ho může ovlivňovat i pot a tak..ale po sprše to bylo skoro stejné. Zeleno modrá barva, nebylo to úplně modré.

tak si na tu gyndu zajdi pro klid duše, dr tě vyšetří…Jen ti píšu, že to klidně falešně pozitivní být může, vlastní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.19 10:30

@pe-terka jojo, děkuji :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat