Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem 32+1 a trápí mě píchání jakoby do čípku. Ostrá bolest, která nesouvisí s pohybem, je to když chodím i když ležím. Jak kdyby mě tam někdo něčím píchnul. Včera jsem měla trochu hustší bílý výtok, nevím jestli to s tím může souviset. Jinak pohyby cítím pořád stejně, další kontrola až za týden. Četla jsem v různých diskuzích, že je to normální, že jde o vazy a podobně..jinde zas psali, že to může být od zkracováním čípku, což mě děsí, na to je ještě brzo. Co u vás? Prosím o zkušenosti..
Já tohle cítila, když bylo dítě KP a vesele dloubalo. V posledních týdnech už jsem cítila jako píchání do čípku i pohyb ručiček. Na gyndě ani v poradně nikdy nikdo nezmínil, že by bylo cokoliv špatně.
@hadraplanka na uz pred 14 dny už byl hlavou dolů, samouejem je možné, že se ještě přetočil. Vysvětlovalo by to víc věcí
![]()
@Kiwijeta Neznepokojovala bych se. Hustý hlen je v tomhle stádiu těhotenství normální, stejně jako to, že se čípek pomalu připravuje. Dcera byla nízko hlavou snad od šestého měsíce, takže jsem cítila vážně úplně všechno a rodila jsem normálně. Samozřejmě pokud by se to nějak stupňovalo a přidala se nedej bože krev, tak nemocnice.
Mivam casto, je hlavou dolu, cipek v poradku. Ted 35.tyden a mam to od 26.tt. Ostra rezava bolest nahla.