Píchání do spodku 33tt

407
24.9.19 17:57

Píchání do spodku 33tt

Ahoj, jsem 32+1 a trápí mě píchání jakoby do čípku. Ostrá bolest, která nesouvisí s pohybem, je to když chodím i když ležím. Jak kdyby mě tam někdo něčím píchnul. Včera jsem měla trochu hustší bílý výtok, nevím jestli to s tím může souviset. Jinak pohyby cítím pořád stejně, další kontrola až za týden. Četla jsem v různých diskuzích, že je to normální, že jde o vazy a podobně..jinde zas psali, že to může být od zkracováním čípku, což mě děsí, na to je ještě brzo. Co u vás? Prosím o zkušenosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
737
24.9.19 18:36

Já tohle cítila, když bylo dítě KP a vesele dloubalo. V posledních týdnech už jsem cítila jako píchání do čípku i pohyb ručiček. Na gyndě ani v poradně nikdy nikdo nezmínil, že by bylo cokoliv špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
24.9.19 18:38

@hadraplanka na uz pred 14 dny už byl hlavou dolů, samouejem je možné, že se ještě přetočil. Vysvětlovalo by to víc věcí :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
24.9.19 18:43

@Kiwijeta Neznepokojovala bych se. Hustý hlen je v tomhle stádiu těhotenství normální, stejně jako to, že se čípek pomalu připravuje. Dcera byla nízko hlavou snad od šestého měsíce, takže jsem cítila vážně úplně všechno a rodila jsem normálně. Samozřejmě pokud by se to nějak stupňovalo a přidala se nedej bože krev, tak nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
24.9.19 18:45

@hadraplanka jojo, to určitě 😊 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85346
24.9.19 19:34

Mivam casto, je hlavou dolu, cipek v poradku. Ted 35.tyden a mam to od 26.tt. Ostra rezava bolest nahla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.19 19:42

Jsem 34tt a mam to taky :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat