Bodání v břiše 32tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.9.19 15:41

Bodání v břiše 32tt

Ahoj holky. Jsem ve 32tt a posledních 14 dní pociťuji nepříjemnou bolest v tříslech jakoby, když jsou cvičením „namožené svaly“ či jak to popsat a neustupuje to. Četla jsem, že je to příprava k porodu, ale ta bolest mě neopouští :lol:. Ale od včera mám občasné divné bodání v podbřišku, hlavně při chůzi to dole mírně popichuje, občas cítím ztvrdnout bříško sem tam i cítím jak mimi dloubne i dole, k tomu mám nějaký výtok asi kvasinky, protože to svědí, tak mám mast a snad to zabere. Můžu být v klidu nebo raději zajet do poradny? Mám tam být 1.10, ale to je ještě dlouho, tak aby jsem ještě předčasně nerodila. Čekám první mimco, tak nemám žádné zkušenosti v tomto směru. Děkuji všem za rady a zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1038
24.9.19 15:58

Zajed do porodnice. Ta kvasinkova infekce muze mit spatny vliv na prostredi v pochve / cipek, ten se muze zkratit a nasledne prasknout voda. A ve 32tt je to porad brzo. Ja jsem mela taky kvasinkovou infekci, zkratil se mi cipek a v nemocnici mi to vylecili - a dali kortokoidy, kdyby se rozbehl porod. Po 10 dnech klidu se cipek trochu zvetsil, ted jsem 35tt a porad drzim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí