Placenta na PS zasahuje do DDS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
294
24.9.19 11:16

Placenta na PS zasahuje do DDS

Ahoj jsem ve 21 tt a na prohlídce mi řekli že mám placentu na PS která zasahuje na DDS a chci se zeptat más timto někdo z vas zkušenosti? Pro mě je to jen další stres a doktorka mi k tomu moc neřekla jen že sse vytáhne a že se nemusím bát ale nějak mi to nestačí. Prosím příště cokoliv dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2228
24.9.19 11:19

@Lucie241 taky jsem mela a vytahla se s rustem delohy, mela jsem ji teda na zadni stene, ale uvidis, ze se vytahne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
24.9.19 11:22

Nás momentálně čeká doma bíleni novostavby a nevím jestli se. Můžu zapojit a nebo se setrit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2228
24.9.19 14:52

@Lucie241 radsi bych se setrila, dr mi rikal, ze bych treba mohla trochu spinit, nastesti se nestalo, ale setrila bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
24.9.19 21:58

Dobře děkuji za radu a zkusenosti ;) už aby to bylo vše za nama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.9.19 22:25

Měla jsem to úplně stejně..doktorka řekla, že se s růstem dělohy vytáhne. Spinila jsem kvůli toho, byla jsem vystresovana hlavně z toho, co jsem si přečetla na internetu…a vše bylo v pořádku, vytáhla se, všechno v pořádku :-) je to prý běžné, nic to neni, užívej si těhotenství :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
25.9.19 00:42

Mela jsem to stejne. Vytáhla se, sice ne o moc, ale nezasahuje do porodních cest. Mela jsem omezení na sex a na příliš velkou námahu. Hlavně nezvedat těžké věci a odpočívat když by tě něco začalo bolet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
25.9.19 14:44

Ty jo snad budu klidnější včera sem večer měla nějaké bolesti tak sem už myslela na nejhorší ale pak to přestalo nespinim tak snad bude vše dobré :,( ;) děkuji vám za další příspěvky já vše taky hned hledám na internetu ale vždy by to dopadlo špatně podle toho co najdu tak sem ráda za vaše zkušenosti diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí