Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj jsem ve 21 tt a na prohlídce mi řekli že mám placentu na PS která zasahuje na DDS a chci se zeptat más timto někdo z vas zkušenosti? Pro mě je to jen další stres a doktorka mi k tomu moc neřekla jen že sse vytáhne a že se nemusím bát ale nějak mi to nestačí. Prosím příště cokoliv dekuji
@Lucie241 taky jsem mela a vytahla se s rustem delohy, mela jsem ji teda na zadni stene, ale uvidis, ze se vytahne ![]()
Nás momentálně čeká doma bíleni novostavby a nevím jestli se. Můžu zapojit a nebo se setrit ![]()
@Lucie241 radsi bych se setrila, dr mi rikal, ze bych treba mohla trochu spinit, nastesti se nestalo, ale setrila bych se.
Dobře děkuji za radu a zkusenosti
už aby to bylo vše za nama
Měla jsem to úplně stejně..doktorka řekla, že se s růstem dělohy vytáhne. Spinila jsem kvůli toho, byla jsem vystresovana hlavně z toho, co jsem si přečetla na internetu…a vše bylo v pořádku, vytáhla se, všechno v pořádku
je to prý běžné, nic to neni, užívej si těhotenství
![]()
Mela jsem to stejne. Vytáhla se, sice ne o moc, ale nezasahuje do porodních cest. Mela jsem omezení na sex a na příliš velkou námahu. Hlavně nezvedat těžké věci a odpočívat když by tě něco začalo bolet
Ty jo snad budu klidnější včera sem večer měla nějaké bolesti tak sem už myslela na nejhorší ale pak to přestalo nespinim tak snad bude vše dobré
děkuji vám za další příspěvky já vše taky hned hledám na internetu ale vždy by to dopadlo špatně podle toho co najdu tak sem ráda za vaše zkušenosti diky