Zpoždění menstruace, možné těhotenství?

22
24.9.19 14:14

Zpoždění menstruace, možné těhotenství?

Ahooj :mavam: mám dotaz. Pred týdnem jsem měla jednodenní, zato pořádnou střevní virózu, litala jsem na záchod každých 10 minut a párkrát i zvracela. Trochu jsem u toho začala i špinit ale druhý den pak nic. Vždycky jsem menstruaci dostávala přesně 20.maximalne toho 21., Ale teď už mám 4 dny zpoždění. Myslíte že na to mělo vliv ta viróza? Nebo bych mohla být těhotná? Ještě dodám že beru už přes 2 měsíce HA azalia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
24.9.19 14:16

@Nikylump Pokud jí bereš správně tak ne. Resp. mohla jsi otěhotnět v době, kdy byly účinky HA oslabené tou virózou, pokud jste se nechránili jinak. Jinak si myslím, že je otěhotnění nepravděpodobné. Spíš je to rozházené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
24.9.19 14:17

Co tehotensky test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
24.9.19 14:17

Ano je možné ze jsi těhotná, ale taky je možnost ze těhotná nejsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.9.19 14:19
@Mysticlipstick píše:
Co tehotensky test?

Blázníš?? Lepší napsat na emimino. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
24.9.19 14:27
@P4ja píše:
Blázníš?? Lepší napsat na emimino. 8o

Tak treba da na vnitrni pocity nas vsech a kdyz rekneme, ze je tehotna, tak to bude brat jako potvrzeni sveho jineho stavu :nevim: a doktori nebudou mit co zrat :mrgreen: jinak dotaz fakt nechapu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.9.19 14:32

Buď si udělej těhotenský test nebo počkej osm měsíců, jak to dopadne… ;) Pokud jsi měla po té viróze sex, těhotná být můžeš. To je i v příbalovém letáku, že průjem a zvracení účinek antikoncepce oslabují.

• Citovat
  • Upravit
21091
24.9.19 14:37
@Mysticlipstick píše:
Tak treba da na vnitrni pocity nas vsech a kdyz rekneme, ze je tehotna, tak to bude brat jako potvrzeni sveho jineho stavu :nevim: a doktori nebudou mit co zrat :mrgreen: jinak dotaz fakt nechapu… :nevim:

Tak já chápu. Prostě si někdo nechá napsat HA a nezjistí si o tom vůbec nic, a pak si není jistý. Je to dost normální. Hlavně na začátku. Já sice četla příbalový leták x krát, ale taky jsem si na začátku dělala TT, když jsme přestali používat kondom.

Jinak, pokud by otěhotněla při té viróze, tak test moc neřekne. Proto jsem to ani nenavrhovala. Je brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.19 13:23

Mam dotaz

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. S přítelem jsme měli pohlavní styk o víkendu v sobotu a od te doby 3 dny jsem trosku “spinila” a menstruci jsem měla dostat cca za 10dni. A po te hned v úterý jsem začala trosku krvacet a a trvá to do dneska( a menstruace se zvyšuje a i kousky) nevíte co to muže znamenat?? Byla bych moc rada za radu. Za doktorem sw chystám až v týdnu. Předem Dekuju :) :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky