Prosím anonym, vše je ještě čerstvé a nerada bych to zakřikla
Už nějakou dobu se s přítelem snažíme o ´miminko, i když už děti mám z prvního manželství, ale nějak se nedaří. Pořád si říkám, jak na to nemyslet, když dřív to šlo skoro samo a teď rok a nic . Takže včera jsme se rozhodli, že teda jo, že tu dovču na červen objednáme, už měsíc přemýšlíme jestli Řecko nebo Španělsko, projíždíme všechny dostupný materiály a já úplně zapomněla, že mi dva dny mešká ms.. Pracuji ve zdr. a dezinfekcí, které mám pomalu radši než parfémy , jsem málem ohodila ambulanci. Tak jen ze zvědavosti jsem zkusila testík a jsou tam // . Dovču rušit nebudu, přeci jen děti se dost těší, v tom nejkrásnějším případě místo mě pojede mamka, ale je to krásná ukázka toho, jak psychika funguje. Měsíc co měsíc nad tím přemýšlím, modlím se a teď toto…
Prosím anonym, vše je ještě čerstvé a nerada bych to zakřikla
. Takže včera jsme se rozhodli, že teda jo, že tu dovču na červen objednáme, už měsíc přemýšlíme jestli Řecko nebo Španělsko, projíždíme všechny dostupný materiály a já úplně zapomněla, že mi dva dny mešká ms.. Pracuji ve zdr. a dezinfekcí, které mám pomalu radši než parfémy
, jsem málem ohodila ambulanci. Tak jen ze zvědavosti jsem zkusila testík a jsou tam //
. Dovču rušit nebudu, přeci jen děti se dost těší, v tom nejkrásnějším případě místo mě pojede mamka, ale je to krásná ukázka toho, jak psychika funguje. Měsíc co měsíc nad tím přemýšlím, modlím se a teď toto…
Už nějakou dobu se s přítelem snažíme o ´miminko, i když už děti mám z prvního manželství, ale nějak se nedaří. Pořád si říkám, jak na to nemyslet, když dřív to šlo skoro samo a teď rok a nic