Menstruace brzy po sobě

52
4.10.22 20:00

Menstruace brzy po sobě.

Ahoj ženy. Nemáte zkušenost?
Menstruovala jsem kolem 17. září a teď v sobotu 1.10. jsem to opět dostala. Neberu antikoncepci a těhotenství možné je. Toto se mi ale nikdy nestalo. Je to normální? Měla jsem i hodně stresu za posledních 14 dni.
Dekuju 💓

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24632
4.10.22 20:09

Tak běžné to není, ale zas tak výjimečné taky ne. Z jedné epizody bych závěry nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.22 20:14

Může to být stresem, hormony. Stalo se mi to taky kdysi, to jsem měla tehdy snad třikrát po sobě. A taky jsem měla stresové období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
4.10.22 20:22

Jak silné bylo krvácení? Spíš mi to připadá jako ovulační krvácení. Tento měsíc jsem ho sama musela řešit vložkou a dokonce Algifenem, neboť se dostavily bolesti jako kdyby mi měl prasknout vaječník. Trvalo to cca 3-4 dny. Krvácím v půlce cyklu asi rok, nikdo neví proč, podle doktorky jsem zdravá :nevim: Četla jsem, že určitá míra krvácení bývá u ovulace běžná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
5.10.22 08:58

Bylo silne, jako při normální menstruaci. Bolesti jsem mela na jedne strane dost silne 3 dny nez jsem krvacela. Radeji se objednám. Moc diky za rekakce ženy ❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
5.10.22 14:03

Jo, tak to mi přijde jako to, co mám já. Určitě je dobře, že ses objednala k lékaři a uvidíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí