Norethisteron - Jak dlouho je rozhozený cyklus?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.10.22 09:33

Norethisteron - Jak dlouho je rozhozený cyklus?

Na konci srpna jsem brala poprvé v životě Norethisteron na oddálení menstruace. Ta přišla cca 4 dny po vysazení, byla normální. Nyní je to ale už 37. den cyklu a menstruace stále nikde. Už cca týden mi je, jako by měla přijít, pobolívá podbřišek, citlivá prsa apod., vždy jdu za WC s tím, že „už to tam bude“, ale nic, ani špinění. Cyklus jsem před Norethisteronem měla kolem 30 dní. Těhotná bych být neměla, i když ochrana nebyla stoprocentní, test mi včera vyšel negativně. Jsem už ale trošku nervózní, co to se mnou je. Může to být způsobeno Norethisteronem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
407
4.10.22 10:41

Může. Já ho měla jednou a naposled, už si nepamatuju, kdy MS tenkrát přišla, ale pamatuju si, že byla extrémně bolestivá, a to ji jindy mívám docela ok. Poté jsem oddalovala už jen vždy pomocí HAK. Event. bych zašla na gyndu na vyvolání, nebo alespoň pro radu. Ať je dobře. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
4.10.22 11:53

Ahoj, já si musela vzít Norethisteron hned po první menstruaci po porodu, protože mi pak ta další vycházela na dovolenou. Od té doby mám za sebou cca 3 menstruace, cyklus od té doby přes 40 dní. Nijak mi to nevadi :mrgreen:, tak doufám, že to tak i bude dále. První menzes po lécích byl úplně normální. žádné extra bolesti ani síla krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí