Menstruace - hnědá krev

Anonymní
26.7.11 12:44

menstruace-hnědá krev

Tak už se musím poradit…
V říjnu jsem porodila,kojit jsem bohužel přestala během pár dní a menstruce dorazila na konci šestinedělí.Jenže od té doby jí mám strašně rozhozenou.Buď mi jeden měsíc skoro vynechá,nebo naopak mám menstruaci a pak ještě během měsíce špiním (přiložím kalendář).před prvním i druhým porodem jsem měla MS celkem v pohodě,nebyla na den pravidelná,ale plus mínus 2-3 dny a žádné takové problémy..tenhle měsíc nedorazila klasická menstruace,ale začala jsem krvácet hnědou krví.špiněním se mi to moc nazývat nechce,protože inzenzita je dost velká.Břicho trochu pobolívá,nervy mám v kýblu.K doktorovi půjdu,jenže než mě objednají chtěla jsem se zeptat jestli to nemůže být nějaký problém.Nepravidelná MS není nic neobvyklého,jenže tahle hnědá krev mě poněkud rozhodila..kdybych ještě kojila,asi bych myslela,že to je nějaká hormonální nerovnováha

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
26.7.11 12:55

Já to tak mám každý cyklus, červená jen dva, tři dny nejsilnějšího krvácení,na začátku a na konci hnědá (je to tím, že je déle „vevnitř“ než vyteče a je už jakoby rozložená trochu…) Nebála bych se. Spíš se zeptat dr. na ty cykly záhadné.
Nebi zkus měřit bazální teplotu, i když nechceš otěhotnět (ale s miminem to jde těžko), napoví to o průběhu cyklu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.11 12:59

právěže dřív jsem taky měla menstruaci,že ke konci byla krev hnědá,ale toto je od začátku a už to trvá přes týden :nevim: jsem fakt zvědavá co na to dr.,protože takový změny z ničeho nic ? :nevim:

zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
4034
26.7.11 13:10

A bylas už na kontrolu po šestinedělí? Nezůstalo ti něco ještě po porodu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
26.7.11 14:05

ja teda jeste porod za sebou nemam,ale take mam hnedou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.11 12:53

Mám po porodu a opět se snažíme a taky jde ze mě hnědá krev :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mysaak23@seznam.cz
6.5.12 10:50

ahoj holky…beru HA Qlairu,jsem dlouholetý uživatel…nikdy problém nebyl(menstruace vymizela)Teď jí beru 5měsíc po porodu syna…menstruace nebyla,ale teď už 14den mimo cyklus krvácím-nekrvácím.Psala jsem email své gynekoložce a ta mi napsala že jestli jsem užívala antibiotika nebo měla průjem…může to s tím souviset.Ale ejhle nic z toho mě nepotkalo…Momentálně moje gynekoložka není v ordinaci,bude tam až za 4dny-musím na vyšetření…Jsem ale zoufalá…pročítám různé fóra…které mě moc neuklidnili…i příbalovej léták umím nazpaměť. :( Jo a musím podotknout,že jsem už mamina dvou dítek a po každém porodu jsem šla na čištění…takže teoreticky zbytky nemůžu mít v sobě

• Citovat
  • Upravit
3684
6.3.13 10:00

Hnědá MS od začátku?

Ahoj
Prosím o radu, k Mudr. jsem obejdnaná až za týden…
Nikde na netu jsem nic nenašla. Včera mi začala MS, o týden dříve než normálně, ale krev je úplně hnědá, červená byla jen trochu včera večer a dnes opět hnědá a v ní malé cucky. Cucky mám normálně první 2 dny MS, ale nikdy jsem ještě neměla hnědou MS. ATB nebo nějaké jiné prášky jsem nebrala.
Nevíte čím to může být, nebo měla to některá z Vás?

Všude čtu, že hnědá je ke konci MS, což mívám i já, ale né od prvního dne :nevim:

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.13 10:07

Ahoj, tak tohle se mi stalo pri posledni MS taky a nevim proc cyklus jsem mela 35 dni a najednou jsem to dostala o 8 dni drive. Prvni 2 dny byla krev hneda a potom klasika cervena ale taky jsem tam mela dost „cucku“ a nevim proc. uz 4 mesice se snazime o mimi tak nevim :-(

• Citovat
  • Upravit
3684
6.3.13 10:09

My se tedy o miminko nesnažíme a těhotná určitě ani nejsem, jen mě to vylekalo, ještě se mi to nikdy nestalo a na netu nemůžu nic najít čím by to mohlo být způsobené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
6.3.13 10:59

Nevim co to znamena u tebe ale hneda barva krve byva kdyz v tele neco praskne a hned se ta rana zaceli. Tezko rict jestli je to i tento pripad. Pro jistotu bych aspon zavolala lekari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
6.3.13 11:12

Já bych možná ani neřekla že mám MS :think: spíš mi to přijde jako silné špinění, jelikož vložku mám pořád čistou, jen když jdu na záchod, tak je papír celý hnědý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
6.3.13 12:16

Já měla měsíc před otěhotněním drastickou menstruaci kdy ta krev byla spíš do černa a menstruace trvala jen tři dny a byla enormně silná. Jenže já ji dostala den po té co jsem se vrátila z Afriky. Prostě jsem změnila prostředí a většinou to tělo nějak atypicky zareaguje. Ale to asi nebude tvůj případ. Určitě bych udělala jeden telefonát na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
6.3.13 13:46

Tak v Africe jsem vážně nebyla :)
Já tohle měla vždy po MS, vždy jsem pak třeba 3 dny hnědě špinila, teď to mám před MS, jelikož přímo MS mám mít až 10.
Zítra si raději optám MUDR. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
6.3.13 14:00

To bude nejlepší u doktora. Mně takhle krvácel čípek a bylo to hnědý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí