Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
@stinga píše: Více
Tak když jiná nechodí tak často, vydrží ji nohy déle, to je logický ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
ty jo, to je nápad, asi přestanu dva roky chodit, ať mi nohy vydrží déle
@Dahlia0409 píše: Více
Tak to je super; to asi moje dítě nebude nikdy nedoslychave, kdyz ted uši nepoužívá… ![]()
@Lily-of-the-valley píše: Více
no vidíš, a ty si myslíš, že dítě zlobí - ne, ne, dítě je prozíravé a chrání si uši pro stáří ![]()
Do ted jsem byla přesvědčená že pravidelná menstruace je správně…
![]()
@Anonymní píše: Více
Co je to za blbost?
Jako třeba ta co to dostane v 9 letech bude o 6 let dřív neplodná než ta, co to dostala v 15?
Tak to fakt nefunguje ![]()
@Kriss Tina píše: Více
Jistě a ta co to dostane až až, bude moct mít děti i v 60 letech třeba ![]()
Jeden rychlý dotaz na Google ti prozradí, že i tak jich má běžně žena mnohonásobně víc, než se jí průběhu reprodukčního věku uvolní. Takže fakt nehrozí, že by ti ve 30 došly, pokud nebudeš mít nějaké hormonální atd problémy, prostě čistě tím, že by se „vypotrebovaly,“ to fakt ne…
Dneska je tu slet sedmnáctiletých slečen, které neumí použít Google, nebo navštívit s dotazem svého ošetřujícího lékaře, ale účet na emiminu založit umí.
Ahoj, je mi čerstvých 17 a menstruaci mám od úplného začátku vždy každý měsíc, bojim se, že mi můžou dojít vajíčka a že až mi bude okolo 30,tak už to nepude. Jiné holky v mém věku ji mají třeba furt nepravidelnou, třeba jednou za pár měsíců, takze se jim nespotrebovava tolik vajíček jako mně. Myslite, že to bude v pohodě?