Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny. V neděli ráno v termínu ms, jsem měla na teploměru růžový hlen. Tak jsem si zavedla kalíšek a že budu menstruovat. Ale večer když jsem ho kontrolovala, tak tam byla jen taková jakoby tmavě červená hmota (chápej ne krev, ale něco v kuse). A ráno zase nic. Dnes ráno, jen tak trochu. Tak jsem z toho zmatená. Co to jako má být? Mám zkusit ráno test? V pondělí mám jet do lázní. A čípek je takový rozměklý. A ani v pochvě není krev. Jsem z toho zmatená. Díky za odpovědi
Susan23 píše:
To jako je šance na těhotenství? No nic zkusím tedy test.
pripada mi, jako by jsi nebyla nadsena
a proč by nebyla? ono muzes byt tehotna i kdyz se ti menstruace dostaví ![]()
Alsem, ono ne že bych už skoro tři roky netoužila být těhotná, ale nechci si to moc připouštět, ať nejsem zklamaná. Navíc si myslím, že je na test brzy. Jsem asi tak 3DPO. No uvidím ráno. Pokud nebude žádná krev, tak zkusím test. Bylo by to super. Po takovém čekání:D
Susan23 píše:
Alsem, ono ne že bych už skoro tři roky netoužila být těhotná, ale nechci si to moc připouštět, ať nejsem zklamaná. Navíc si myslím, že je na test brzy. Jsem asi tak 3DPO. No uvidím ráno. Pokud nebude žádná krev, tak zkusím test. Bylo by to super. Po takovém čekání:D
tak na test je to asi opravdu brzy
drzim palecky ![]()
Alsem díky. Ono jde o to, že mám nastoupit v pondělí do lázní a pokud bych byla těhotná, tak jet nemůžu.
Susan23 píše:
Alsem díky. Ono jde o to, že mám nastoupit v pondělí do lázní a pokud bych byla těhotná, tak jet nemůžu.
proc bys nemohla?
pokud se tam nebudes premahat a jenom vegetit..
Protože když mám napsané lázně na neplodnost a jsem těhotná tak to jde proti sobě.:D Ale to neva. Budu ráda za obojí:D
Susan23 píše:
Protože když mám napsané lázně na neplodnost a jsem těhotná tak to jde proti sobě.:D Ale to neva. Budu ráda za obojí:D
tak si rekni, ze to je za ty 3 roky ![]()
Myslim,že možnost na těhu tu je,ale na test ještě brzo. Do lázní bych jela s tím,že jsem to netušila. No a co jako
Však na to stejně ještě nebudeš mit ani důkaz ![]()
Asi ano. Kouknu jak to vypadá s krví. Uvidíme. Test dělat nebudu je brzy. Když tak ke konci týdne. Nebo v neděli. A v klidu si sbalím do lázní, a když na to příjde, tak pojedu domů dříve:D Teda ale těhotenství to by byl fakt šok, ale moc příjemný:)
Tak holky krev opět nikde, něco tam bylo, ale dá se to nazvat špiněním, dle množství.
Susan23 píše:
Tak holky krev opět nikde, něco tam bylo, ale dá se to nazvat špiněním, dle množství.
mozna se zahnizduje ![]()