Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Cyklus se nepočítá od té doby, co ti menstruace skončila, ale ode dne co začala. Takže ano, je možné, že od konce menstruace budeš mít další za 20 dní.
@Aletta80 píše:
Cyklus se nepočítá od té doby, co ti menstruace skončila, ale ode dne co začala. Takže ano, je možné, že od konce menstruace budeš mít další za 20 dní.
Holka, obávám se, že na tohle Ti žádná doktorka nepomůže. Já mám taky cca
20-21 dní pauzu a je to tu zase, zase, zase. Do toho mám menstruaci a špinění 8 dní, minulý měsíc dohromady 10 dní.
Je mi 43, takže konec v nedohlednu. ![]()
@Aletta80 právě že to počítám od začátku kdy dostanu menzes, ne od jeho konce
@Kirisek píše:
@Aletta80 právě že to počítám od začátku kdy dostanu menzes, ne od jeho konce
Aha. Takže ti skonci mesicky a za deset dni mas dalsi? Tak to neni normalni, v tom pripade ano, navstiv gynekologa a nech se vysetrit, muze se jednat např o funkcni poruchu vajecniku, ale nemusí.. Obvykle hormonální lecbou lze cyklus upravit.
To se mi zdá hodně často. Šla bych to řešit k doktorovi, aby nebyl nějaký zdravotní problém. Osobně mám mezi menstruacemi pauzu 20 až 21 dní a taky frsnim že je to často. ![]()
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat jestli je normální, když mám menstruaci po 20 dnech občas i o něco dříve. Je mi zrovna 17 a celkem mě to štve, že to mám krátce po sobě. Menstruace se mi samozřejmě už ustálila. Jen se chci zeptat jestli je to normální nebo s tím mám jít za doktorkou.
Předem děkuji za odpověď.