Menstruace po císaři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31386
17.11.16 19:00

@Kattynka000 no já nevím…„normální“ to asi moc není, to cítíš sama. Já to tak neměla, teda kojila jsem (prvně 4m, podruhé 15m), MS přišla vždy měsíc po ukončení toho plného kojení, tj. po druhé sekci v 6m a byla úplně normální, stejná na jakou jsem byla vždy zvyklá (tj. delší, táhne se to týden, ale zas dost slabá a hned po první sekci mi zmizely bolesti). Takže v podstatě neporadím, jen tedy bych si to hlídala, kdybys ztratila nějak moc krve, bylo ti nevolno, cítila jsi slabost…raději bych šla zítra k dr., mohli by dát nějakou Pambu (dávali to dceři kolegyně, když měla okolo 16 let strašnou hypermenorheu, v podstatě popisem podobnou té tvé teď) nebo tam kouknout uzv, jestli není potřeba revize. Jinak bych zkusila asi do pondělí vydržet, horšit by se to už snad nemělo, v krajním případě je pořád o víkendu pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
17.11.16 19:14

@elanaa Já právě nechci moc plašit.. Všechny císařovny co mám v okolí plně kojili, takže nemají uplne porovnání.. A mě to moc normální nepřijde. Že nemužu moc zabrat na břicho, jak je jizva citlivá, s tím jsem počítala, přeci jen první MS, ale že bude tak silná, že budu muset každou hodinu do sprchy, to jsem nečekala.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
31386
17.11.16 19:18

@Kattynka000 já tě chápu, taky jsem typ, co neletí hned k dr., ale tohle fakt těžko říct. Nikdy jsem to taky neslyšela, že by to někdo pak měl takhle strašný, ono je asi jedno, jestli po císaři nebo po spont. porodu, na děloze je sice rána, ale pokud jsi byla už na kontrole po 6N a děloha je zavinutá atd., tak to úplně s krvácením snad nemá tak společného (myslím způsob porodu). Tak uvidíš jak se to bude vyvíjet, jestli by to zesilovalo, tak bych asi zítra šla, abych „neotravovala“ o víkendu, jestli to bude pořád stejný nebo dokonce lepší, tak bych to asi nechala. Každopádně sledovat se, abys sebou ještě někde nešvihla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
17.11.16 19:22

@elanaa Já se prozměnu nesmím hnout z gauče, právě abych sebou nešvihla, trpím na nízký tlak už od dětství :zed: Ale kdo by to vydržel jen ležet, když má doma malé mimčo.. Na kontrole jsem ještě nebyla, zítra je to právě teprve týdnů od porodu, tak se budu v pondělí objednávat, no přinejhorším poletím.. Fakt mi tohle přijde extrémní. Děkuji za radu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
17.11.16 20:51

Zavolej si lekare nebo zajed tam a zkonzultuj.Zkus soju, prip. sojove tablety napr. z DM drogerie (nelekni se, ze se tam pise, ze jsou na menopauzu),zmirnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
19.11.16 08:07

@Kattynka000 tak co, jak válčíš? doufám že je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
19.11.16 10:30

@elanaa no porad nic moc, sice uz je to trochu slabší, vlozku mam uz na dve hodky a bolest ustoupila Ale porad nic moc :zed:

• Citovat
  • Upravit
31386
19.11.16 10:37

@Kattynka000 to je síla :roll: tak snad už to teď nějak přežiješ a příští měsíc se to hodí do normálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.12.16 16:05

Zdravím,

mám taky dotaz. Jsem 4 měsíce po císaři, od začátku jsem dokrmovala UM k tomu kojila, v 2.měsíci jsem musela přestat kojit ze zdrav. důvodů. Ještě mi nepřišla mens…je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
30.12.16 16:15

Podle mě je normální všechno, protože každý to má po porodu jinak. Asi trvá dlouho než se hormony upraví. Já jsem třeba dostala ms 5 měsíců po porodu (císaři) a to jsem ještě kojila plně, dost mě to naštvalo. Tedy pokud nejsi těhotná nebo neplánuješ hned znovu otěhotnět tak bych to vůbec neřešila, spíš je to výhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.1.17 20:28

No mému tělu to asi dlouho trvá, stejně tak mi trvalo se rozrodit, rozkojit…těhotná určitě nejsem, to jsem si hned dělala dva testy po 14 dnech..vždycky mě trochu bolí podbřišek, jako kdybych to měla dostat, ale pořád nic. Na gyndu se mi nechce, nemám jinak žádné potíže a tři dny před porodem mě vyšetřilo 16 doktorů, takže mám ted tak nějak zatím všech doktorů plný zuby. :,( OK, budu to brát jako výhodu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí