Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, podstoupila jsem miniinterupci (6tt) pred 7.tydny a stale jsem nedostala MS. Za jak dlouho jste ji dostaly po tomto zakroku? Jeste jsem chtela zminit,ze uzivam antidepresiva,zda to ma nejaky vliv…? Diky vsem za odpovedi.
Já když byla po revizi se ZT, dr řekla, že mám přijít na vyvolávačku, pokud se ms nedostaví do 6 týdnů. zákrok při interupci nebo při ZT je asi stejný, tak myslím, žes to taky měla dostat do 6t. Tak zavolej gyndr a zeptaj se jí, třeba to jinde řeší jinak.
raději si zajdi na gyn, ono se může stát že se miniinterupce nepovede tak abys to podchytila včas, ale je možné že na to má vliv psychika nebo léky, to ti řekne doktor
já jsem dostala MS po zákroku se zamlklým těhu za 4 týdny. ale ormálně se má dodržet šestinedělí. zavolala bych si na tvém místě k doktorovi a poradila se jak dál.
ja po po revizi tak do 4 tydnu myslim ze to neni normalni zajdi k doktorovy
ja byla na mini v 7 tt je to tyden a porad krvacim je to normalni?
byla jsem taky na miniinterupci a ms jse dostala po 2 měsících,,,,jinak to krvácení pokud jen trochu špiníš tak to může být ale pokud krvácíš tak buď dostaneš kapky nebo půjdeš znova na čištění protože Ti tam zůstali zbytky
Ahojky, jsem 14dni po interupci, ale tydnem jsem byla v nemocnici, mirně jsem krvacela.Dali mi injekci, a predepsali mi prasky.Vse v poho.Od vcerejska mam menstruacni bolesti.Ma taky nekdo takove problemy.
Ahoj, byla jsem na interupci 9TT po 3 týdnech jsem krvácela mírně. Nyní mám dostat menstruaci ale ještě se nedostavila.. Máte s tím některá zkušenost?? antikoncepci beru normálně… Děkuji
Ahoj,
byla jsem na miniinterupci před pěti dny, v den zákroku jsem krvácela trochu, pak špinila ještě druhý a den a pak vůbec nic. Dnes mě začalo bolet břicho jako u MS a krvácím, ne nic drastického, ale jo.
Je normální, že 3 dny nic a ted krvácím? Břicho mě bolí jako u MS, teplotu nemám…Ve středu si mám zajít na kontrolní HCG (těhu bylo malinké, tak pro jistotu). Ted jen nevím, jak to krvácení, na MS je brzy ne…? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,byla jsem na miniinterupci před pěti dny, v den zákroku jsem krvácela trochu, pak špinila ještě druhý a den a pak vůbec nic. Dnes mě začalo bolet břicho jako u MS a krvácím, ne nic drastického, ale jo.
Je normální, že 3 dny nic a ted krvácím? Břicho mě bolí jako u MS, teplotu nemám…Ve středu si mám zajít na kontrolní HCG (těhu bylo malinké, tak pro jistotu). Ted jen nevím, jak to krvácení, na MS je brzy ne…?
Mas klasicke sestinedeli, behem ktereho muzes krvacet porad.
U miniinterrupce to tak může být. Při zákroku odsají pouze obsah dělohy a děložní sliznice pak odchází sama menstruací.
Jak už je psáno, máš klasické šestinedělí, tak se tím řiď. To ti měli ale všechno říct tam
Oni tě nepoučili co a jak?
@krtek7489 řekli, kdyby byla teplota a bolesti, přijít. plus klasika šestinedělí.
@Anonymní píše:
@krtek7489 řekli, kdyby byla teplota a bolesti, přijít. plus klasika šestinedělí.
Tak vidíš, nic jiného ti nikdo neřekne.
A jestli neznáš průběh šestinedělí, tak očistky se během těch 6 týdnů mohou vracet stále, klidně i po 14 dnech, kdy si budeš myslet, že už máš klid. Také by jsi měla po dobu šestinedělí sexuálně abstinovat.