Menstruace po interrupci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.2.15 16:13

@krtek7489 šestinedělí znám 2×…ale raději se zeptám, nějak mě to znejistělo…děkuji.

• Citovat
  • Upravit
11
18.10.15 16:36

Re

Ahoj holky
Jsem tu poprvé, a chtela bych se zeptat v páték jsem podstoupila míní interrupcí je to dneska 3 den v cera to šlo málo jsem krvacela a dneska to je trosku víc a poboliva me pod briskem jako bych to měla dostat horečky nemam je to normální??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.17 20:22

Dobry, den jsem tu prvne jsem po umelem potratu budu uz pet tydnu chtela bych se zeptat kdy mam ocekavat prvni mestrulaci dekuji za odpoved. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.20 14:27

Katerina

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat v pondělí 1.6 jsem byla na interrupci kvůli toho že mi tehotenstvy zaniklo po zákroku jsem trošku Spinila trochu bolesti pod bříškem a jeden den nic a ten pátý den jsem trochu krvácela a zas Spinila a 7 den mě bolelo pod břichem takové silnější píchání a začala jsem trochu víc krvácet a zítra mám jít na kontrolu bylo mi řečeno že za 7 dní až 14 mám navštívit gynekologa tak se chci zeptat jestli je to normální a nebo jestli se mohlo něco zvrtnout děkuji moc za odpoved

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.20 17:54
@Anonymní píše:
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat v pondělí 1.6 jsem byla na interrupci kvůli toho že mi tehotenstvy zaniklo po zákroku jsem trošku Spinila trochu bolesti pod bříškem a jeden den nic a ten pátý den jsem trochu krvácela a zas Spinila a 7 den mě bolelo pod břichem takové silnější píchání a začala jsem trochu víc krvácet a zítra mám jít na kontrolu bylo mi řečeno že za 7 dní až 14 mám navštívit gynekologa tak se chci zeptat jestli je to normální a nebo jestli se mohlo něco zvrtnout děkuji moc za odpoved

Měla s aspirací nebo kyretáž?

• Citovat
  • Upravit
1
7.6.20 19:15

Kateřina

To se. omlouvam to fakt nevím jen vím že jsem přijela udělali mi vyšetření a hned mi řekl že ten plot mi zanikl tak musí provést interupci. Neřekl jaký je to za krok jen vím že jsem byla pod narkózou tak že žádná tableta by nepomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí