Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj potřebuji radu… Od porodu jsem kojila 10.měsíců, teď jsem syna odstavila a menstruaci jsem dostala téměř okamžitě a od té doby ji taky pořád mám… Trvá to zatím 10dní, ale i tak nevím jestli jít k doktorovi nebo prostě čekat až to přejde…Před těhotenstvím, jsem takové problémy neměla, tak by mě zajímalo jestli máte některá stejnou zkušenost nebo poradíte co s tím…
Díky Petra
je to nepříjemný, ale zatím počkej…
Po porodu je ta mentruace opravdu rozhozená.....teď budeš menstruovat třeba dlouho a pak to třeba zase 3 měsíce nedostaneš…u každé je to jinak…
Já měla ms po porodu taky dost dlouhou, 10-11dnů, takovou dost kolísavou, že třeba po 5dnech to už vypadlo na ústup a pak se zas rozjela
Docela vopruz, ale než jsem to začla nějak řešit, tak jsem plánovaně otěhotněla a byl pokoj
Uvidím, jak to teď bude po druhém porodu, ale kdyby stejně, tak tomu minimálně půl roku dám na srovnání, dr by mi stejně předepsala maximálně nějaké hormony, zřejmě HA, což nechci, tak budu věřit, že se s tím tělo případně vyrovná samo
jééé tak to je úžasné… když jsem si myslela že se mi konečně uklidnily hormony, tak teď zase tohle ![]()
Já jsem kojila bohužel jen 2 měsíce,pak se mi přestalo dělat mléko a tak se menstruace dostavila po 10 dnech(od ztráty mléka) a měla jsem jí 7 dní dost silnou a pak ještě jsem 5 dní hodně špinila.Pak přišla za měsíc a zase to samé - týden hodně silná a zase špinění několik dní.Nechala jsem si napsat antikoncepci a krásně se mi to upravilo.