Menstruace po porodu

2
10.8.11 20:49

menstruace po porodu

Ahoj potřebuji radu… Od porodu jsem kojila 10.měsíců, teď jsem syna odstavila a menstruaci jsem dostala téměř okamžitě a od té doby ji taky pořád mám… Trvá to zatím 10dní, ale i tak nevím jestli jít k doktorovi nebo prostě čekat až to přejde…Před těhotenstvím, jsem takové problémy neměla, tak by mě zajímalo jestli máte některá stejnou zkušenost nebo poradíte co s tím…
Díky Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
10.8.11 20:54

je to nepříjemný, ale zatím počkej…

Po porodu je ta mentruace opravdu rozhozená.....teď budeš menstruovat třeba dlouho a pak to třeba zase 3 měsíce nedostaneš…u každé je to jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.8.11 20:56

Já měla ms po porodu taky dost dlouhou, 10-11dnů, takovou dost kolísavou, že třeba po 5dnech to už vypadlo na ústup a pak se zas rozjela :roll: Docela vopruz, ale než jsem to začla nějak řešit, tak jsem plánovaně otěhotněla a byl pokoj :mrgreen: Uvidím, jak to teď bude po druhém porodu, ale kdyby stejně, tak tomu minimálně půl roku dám na srovnání, dr by mi stejně předepsala maximálně nějaké hormony, zřejmě HA, což nechci, tak budu věřit, že se s tím tělo případně vyrovná samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.8.11 20:56

jééé tak to je úžasné… když jsem si myslela že se mi konečně uklidnily hormony, tak teď zase tohle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.8.11 09:41

Já jsem kojila bohužel jen 2 měsíce,pak se mi přestalo dělat mléko a tak se menstruace dostavila po 10 dnech(od ztráty mléka) a měla jsem jí 7 dní dost silnou a pak ještě jsem 5 dní hodně špinila.Pak přišla za měsíc a zase to samé - týden hodně silná a zase špinění několik dní.Nechala jsem si napsat antikoncepci a krásně se mi to upravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí