Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jizvíková píše:
lactobacily, jogurt, mimochodem rosalgin je na …
Mě Rosalgin pomáhá,bílý jogurt jím i lactobacily.
Po Rosalginu mě to pokaždé přejde.
rosalgin je naprd, u mě třeba jen omytí rosalginem neřknu-li přímo výplach tu mykózu tak hezky rozkošatěl, že bych si mohla do pár hodin otevřít krám se nákazou ![]()
levnější a účinnější varianta?
Jablečný ocet - 3 lžíce na skleničku vody, do stříkačky a vypláchnout
Suprový a hlavně stopr účinný. Sice až tak po dvou třech dnech (každý večer výplach, je-li to hodně, tak 2× denně) ale je to úleva.
NiKi
Pipet píše:
Co bílý jogurt?
Vrchem i spodem
Taky občas nasadím tuto terapii,ale výsledek nic moc.
NiKina píše:
rosalgin je naprd, u mě třeba jen omytí rosalginem neřknu-li přímo výplach tu mykózu tak hezky rozkošatěl, že bych si mohla do pár hodin otevřít krám se nákazou
levnější a účinnější varianta?Jablečný ocet - 3 lžíce na skleničku vody, do stříkačky a vypláchnout
Suprový a hlavně stopr účinný. Sice až tak po dvou třech dnech (každý večer výplach, je-li to hodně, tak 2× denně) ale je to úleva.
NiKi
To neznám,rozhodně vyzkouším
![]()
jizvíková píše:
lactobacily, jogurt, mimochodem rosalgin je na …
Tobe treba nepomaha,jinym ano ![]()
Jak psala Pipet,zivy,bily jogurt.Natahnout do strikacky a sup tam s nim ![]()
Existuje i protikvasinková dieta, základ je myslím omezit v potravě cukry, kterými se ty potvory kvasinky živí ![]()
baghira píše:
Existuje i protikvasinková dieta, základ je myslím omezit v potravě cukry, kterými se ty potvory kvasinky živí
jojo,s timhle taky souhlasim,mam primo vyzkouseno…
jinak kdyz jsem mela problemy,tak jsem se cpala zivyma jogurtama a zavadela fermalac vaginal preventivne(taky zive lactobacily,ale pro posevni pouziti)
jinak co nejmin parmemovane intmni potreby,kdyz byla potreba intimky,tak jedine ty prodysne,vyhabat se syntetickym kalhotkam a silonkam,obycejny papir-ne ty parfemovane,hodne dela kdyz se prestanou nosit hodne uple dziny(ty jsem nosila moc rada
) a treba doma vetrat-dlouhe tricko a bez gatek,je toho hodne
jinak s tim jablecnym octem,nemam zkusenost s vaginalim piuzitim,mozna bych se bala,ale pit ho pravidelne taky dela divy,samozrejme redeny ![]()
RadanaH píše:
jinak s tim jablecnym octem,nemam zkusenost s vaginalim piuzitim,mozna bych se bala,ale pit ho pravidelne taky dela divy,samozrejme redeny
on obnovuje kyselý prostředí…
jojo,to verim,ale nepali?me docela ty 3lzicky prisly dost na sklenicku ![]()
Ahoj děvčata,
trápí mě neustálé kvasinkové infekce,často si tedy dělám oplachy Rosalginem a dost to leze do peněz,když mě ho předepíše Mudra,je sice o něco levnější,ale zase když musím trávit v čekárně 2 hodiny kvůli receptu a cesta tam i zpět 20 km,tak se to nevyplatí.
Existuje nějaká levnější varianta tohoto přípravku,máte zkušennosti?Děkuji,Jana.