Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den . Mám takový dotaz. Rok beru antikoncepci BELARU. Do posud bylo vše v naprostém pořádku. Minulý měsíc jsem dobrala platičko, měla tedy 7denní pauzu. A v pátek po pauze, jsem najela znova na další platičko . A během týdne sem začala zničeho nic krvácet. Nevím jestli to nemuže být tím že jsem ji nebrala ve stejnou hodinu . Předem dík
ahoj, no je to monžné, nevim přesně co bere ségra, ale ta jí opravdu musí brát skoro na hodinu přesně jinak začne druhý den špinit
Stalo se mi to právě po prvé. Dost mě to vylekalo. Nikdy před tím jsem nekrvácela při uživání antikoncepce. 7 denní pauza bude tam za dva týdny. A měla jsem strach abych třeba nebyla těhotná. A člověk toho moc naiternetu nedočte. Mám právě odpolední tak že jsem prášky brala jinak někdy ráno v 10h , no a pak třeba až v 11h večer . Děkuji
počkala bych a když to po týdnu nepřejde, volala bych na gyndu
no, záleží na tom, jestli jen špiníš, nebo vážně krvácíš. Pokud špiníš, tak bych nějak neřešila. Pokud krvásíš, cinkla byl na gyn a případně se tam přesunula (ale je sobota, chápu..). Ale myslím, že to bude v pohodě. Je třeba možné, že tělo bude chtít změnu antiny za nějakou s vyššíma hormonama.
Moc děkuji. Nerada jsi o těchto věcech vykládám. Ale opravdu jsem ráda za radu. Přinejhorším jsi dnes koupím těhotenský test. Jen doufejme že bude vše v pořádku .
Právě že sem začla krvácet. Špinění vypadá jinak . No beru právě tu Belaru . A cotakhle čtu na internetu tak sposta žen má sní velice špatné zkušenosti. Je fakt že jsem po té antikoncepcí docela ve stresu, naladová. Ale také už jsem uvažovala o její změně.
já byla nejspokojenejsi s Evrou - naplasti. Mela jsem Belaru, Diane a jeste neco a tohle bylo nejlepsi. Ale cena byla tisicovka za baleni..
ahoj holky
přijde vám normální že jsem zničehonic začala špinit? prášky mám dobrat až za týden.nikdy se mi to nestalo tak jsem z toho dost vyplašená a můj gyndař o víkendu nefunguje. Byla jsem ted v pondělí na trhání osmičky,udělalo se mi suché lůžko,beru dost prášků na bolest,antibiotika… je možné že toto mi rozhodilo tělo? beru mercilon už nějakých 10 let a fakt nikdy nic podobného
asi se chci jen uklidnit než v pondělí zavolám dr
díky za případný nápady!