Menstruace při antikoncepci o týden později

7.1.12 09:43

Menstruace při braní antikoncempe

Dobrý den . Mám takový dotaz. Rok beru antikoncepci BELARU. Do posud bylo vše v naprostém pořádku. Minulý měsíc jsem dobrala platičko, měla tedy 7denní pauzu. A v pátek po pauze, jsem najela znova na další platičko . A během týdne sem začala zničeho nic krvácet. Nevím jestli to nemuže být tím že jsem ji nebrala ve stejnou hodinu . Předem dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1366
7.1.12 09:45

ahoj, no je to monžné, nevim přesně co bere ségra, ale ta jí opravdu musí brát skoro na hodinu přesně jinak začne druhý den špinit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
7.1.12 09:46

ale zase, když rok bylo vše v pohodě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.12 09:50

Stalo se mi to právě po prvé. Dost mě to vylekalo. Nikdy před tím jsem nekrvácela při uživání antikoncepce. 7 denní pauza bude tam za dva týdny. A měla jsem strach abych třeba nebyla těhotná. A člověk toho moc naiternetu nedočte. Mám právě odpolední tak že jsem prášky brala jinak někdy ráno v 10h , no a pak třeba až v 11h večer . Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
7.1.12 10:05

a kolik dní už krvácíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.12 10:10

Od včerejška .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
7.1.12 10:23

počkala bych a když to po týdnu nepřejde, volala bych na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
7.1.12 10:24

a zkus brát prášky zhruba ve stejnou hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar

no, záleží na tom, jestli jen špiníš, nebo vážně krvácíš. Pokud špiníš, tak bych nějak neřešila. Pokud krvásíš, cinkla byl na gyn a případně se tam přesunula (ale je sobota, chápu..). Ale myslím, že to bude v pohodě. Je třeba možné, že tělo bude chtít změnu antiny za nějakou s vyššíma hormonama.

• Citovat
  • Upravit

Moc děkuji. Nerada jsi o těchto věcech vykládám. Ale opravdu jsem ráda za radu. Přinejhorším jsi dnes koupím těhotenský test. Jen doufejme že bude vše v pořádku .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
7.1.12 10:25

těhotná myslím nebudeš, toho bych se nebála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.12 10:29

Právě že sem začla krvácet. Špinění vypadá jinak . No beru právě tu Belaru . A cotakhle čtu na internetu tak sposta žen má sní velice špatné zkušenosti. Je fakt že jsem po té antikoncepcí docela ve stresu, naladová. Ale také už jsem uvažovala o její změně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
7.1.12 10:38

tak to bych ji změnila hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
7.1.12 21:09

já byla nejspokojenejsi s Evrou - naplasti. Mela jsem Belaru, Diane a jeste neco a tohle bylo nejlepsi. Ale cena byla tisicovka za baleni..

• Citovat
  • Upravit
nevsik
28.1.12 08:30

ahoj holky
přijde vám normální že jsem zničehonic začala špinit? prášky mám dobrat až za týden.nikdy se mi to nestalo tak jsem z toho dost vyplašená a můj gyndař o víkendu nefunguje. Byla jsem ted v pondělí na trhání osmičky,udělalo se mi suché lůžko,beru dost prášků na bolest,antibiotika… je možné že toto mi rozhodilo tělo? beru mercilon už nějakých 10 let a fakt nikdy nic podobného :nevim: asi se chci jen uklidnit než v pondělí zavolám dr :think: díky za případný nápady!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí