Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, už jednou jsem tu psala diskusi s názvem - braní nové antikoncepce.. brala jsem minisiston a v krabičce 2 prášky chyběli a přecházela jsem na Cilest a začala brát hned po dobrání těch 19 prášků minisistonu, bez pauzy.. teď jsem vzala poslední prášek v neděli.. pobolívá mě v podbřišku, ale menstruace se ještě nedostavila, kdy jí mám očekávat ?
těžko říct. tělo není stroj a každá z nás je jiná. bohužel nemáme věšteckou kouli. může se i stát že ms nedorazí vůbec. pak začni brát normálně další plato. antikoncepce si první 3 měsíce sedá…
Já myslím, že zítra nebo pozítří to příjde. Já jednou na ms čekala 5 dní.
Tak já měla běžně MS až 5. den, pravidelně. Takže mně to divný nepřijde…
Ahoj holky…
Dobrala jsem platíčko HA softinelle odmenstruovala a začla další ale měla jsem tam pouze 3 prášky protože předtím jsem dříve ukončovala braní kvůli posunutí.
Teď už prášky nemám začla sem hrozně špinit a i krvácet…Bolí mě břicho a bohužel je problém v tom že teď si prášky vyzvednout nemohu z finančních důvodů…Tak nevím co dělat
mám celý cyklus rozhozený bez HA
Proc jsi zacinala dalsi, kdyz ho nemas kompletni? Nemela jsi ho zacinat, ted s tim nic neudelas. Snad kdyby krvaceni a spineni neprestalo, zasla bych k dr.
No myslela sem že navážu a koupím si víš… ale vyskytli se problemy a nedošlo na to ![]()
Ahoj prosím o radu..začínám brát HA a ta jako snad většina se začíná brát první den mences, ale v tom je ten háček..tři dny jsem špinila a čtvrtý den jsem začla krvácet, tak jsem začala s užíváním HA, ale další den zase nekrvácím..vzala jsem ha špatný den? budu po sedmi dnech chráněna?
díky za zkušenosti jiných
Já třeba ted vysadila…v září jsem menstruovala 3krát a ted vůbec nic je to hrůza ![]()
Já vysadím ted po téhle MS tak jsem zvedava jak to telo zvladne