HA a menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4.1.12 19:28

ha a menstruace

Zdravím, už jednou jsem tu psala diskusi s názvem - braní nové antikoncepce.. brala jsem minisiston a v krabičce 2 prášky chyběli a přecházela jsem na Cilest a začala brát hned po dobrání těch 19 prášků minisistonu, bez pauzy.. teď jsem vzala poslední prášek v neděli.. pobolívá mě v podbřišku, ale menstruace se ještě nedostavila, kdy jí mám očekávat ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
4.1.12 19:48

těžko říct. tělo není stroj a každá z nás je jiná. bohužel nemáme věšteckou kouli. může se i stát že ms nedorazí vůbec. pak začni brát normálně další plato. antikoncepce si první 3 měsíce sedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
4.1.12 20:12

Já myslím, že zítra nebo pozítří to příjde. Já jednou na ms čekala 5 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
4.1.12 20:17

Tak já měla běžně MS až 5. den, pravidelně. Takže mně to divný nepřijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
15.9.13 14:38

Špinění a krvácení

Ahoj holky…
Dobrala jsem platíčko HA softinelle odmenstruovala a začla další ale měla jsem tam pouze 3 prášky protože předtím jsem dříve ukončovala braní kvůli posunutí.
Teď už prášky nemám začla sem hrozně špinit a i krvácet…Bolí mě břicho a bohužel je problém v tom že teď si prášky vyzvednout nemohu z finančních důvodů…Tak nevím co dělat :nevim: mám celý cyklus rozhozený bez HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
15.9.13 16:43

Proc jsi zacinala dalsi, kdyz ho nemas kompletni? Nemela jsi ho zacinat, ted s tim nic neudelas. Snad kdyby krvaceni a spineni neprestalo, zasla bych k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
15.9.13 21:53

No myslela sem že navážu a koupím si víš… ale vyskytli se problemy a nedošlo na to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.13 09:19

Ahoj prosím o radu..začínám brát HA a ta jako snad většina se začíná brát první den mences, ale v tom je ten háček..tři dny jsem špinila a čtvrtý den jsem začla krvácet, tak jsem začala s užíváním HA, ale další den zase nekrvácím..vzala jsem ha špatný den? budu po sedmi dnech chráněna? :think: díky za zkušenosti jiných

• Citovat
  • Upravit
8975
6.10.13 09:25

Ha ti mohla ms utnout, to je normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
13.10.13 15:38

Já třeba ted vysadila…v září jsem menstruovala 3krát a ted vůbec nic je to hrůza :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
13.10.13 16:01

Já vysadím ted po téhle MS tak jsem zvedava jak to telo zvladne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie