HA - vynechání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.1.12 15:38

HA-muže se stát??

Moc prosím za radu nebo jestli je možné?měla jsem poslední nečekaný sex s přítelem tak jsem po dobraní platíčka nebrala takže pauza byla misto 7 dní přes 14 ní a když přijel přitel vzala jsem si radeji jendu HA ale na zitra nemam,ale co vím krátace po ms nesmysl??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
4.1.12 15:40

zmateně napsany, ale jestli jsi 14 dnu vynechala antiko, tehotna byt urcite muzes…no nezbyva nez cekat na test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.12 15:42

Omlouvám se píšu to z mobilu a špatně na to vidím..ano chtěla jsem vysadit ale přitel se vratil tak jsem vzala jednu co jsem našla.Takže jsem měla dlouhou mezeru a prašek mam jen na dnes k dr se dostanu za týden.

• Citovat
  • Upravit
31594
4.1.12 15:42

Jakmile se udělá delší pauza jak 7dní, HA neúčinkuje. Takže jestli jsi ji pak brala či ne je naprosto k prdu. Měla jsi nechráněný sex bez jakékoliv antikoncepce, těhotná být můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
4.1.12 15:44

Ano můžeš, a takové braní HA nemá vůbec žádný smysl ochrany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.12 15:46

Ale když vemu HA tak ten den jsem?myslela jsem že to tělo nepozná, že byla mezera. Jako kdybich začala brát znova. jsem po ms tak nejak tomu neveřím jen se ptám a moc děkuju..

• Citovat
  • Upravit
5778
4.1.12 15:48

Bože.. :zed: :pocitac:

To že jsi po MS neznamená, že nemůžeš otěhotnět. Když si vezmeš jeden prášek, tak to neznamená, že ten den jsi „chráněná“. Braní antikoncepce má svůj řád, a smysl má, když jí užíváš správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.1.12 15:50
Kathuschka píše:
Bože.. :zed: :pocitac:To že jsi po MS neznamená, že nemůžeš otěhotnět. Když si vezmeš jeden prášek, tak to neznamená, že ten den jsi „chráněná“. Braní antikoncepce má svůj řád, a smysl má, když jí užíváš správně.

Přesně tak. Bože… :zed: To je přesně to, co mě napadá.

Kdy jsi měla ten styk, dneska, včera? Pokud jo, tak si skoč pro postinor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.1.12 15:52

Teď jsem si vzpomněla na tu pani, co 360× točila prsy, že je to jako antikoncepce a ani po prvním těhotenství jí to neodradilo od této „antikoncepční“ metody. Takže brát jeden prášek na jeden den mi přijde obdobně pitomé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.1.12 15:57

a tohle jsou pak přesně ty případy kdy holka řekne že otěhotněla přes HA :zed:
milá anonymní myslím že tou antikoncepcí sis docela dobře pohnojila a pěkně zasela. jak píše Gladys pokud je to méně než 48 hodin mazej pro Postinor. pokud je to více počkej 14 dní a udělej si test.

a dobrá rada do budoucna. NESOULOŽ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
4.1.12 16:02

HA se musí brát každý den, aby byla účinná. Jediný dny, kdy ji nebereš a je to v pořádku, tak je ta 7-denní pauza, což tys nedodržela, protože jsi pak nenasadila a vzala sis jednu pilulku naprosto nesmyslně, HA ti nepůsobí ten dne, kdy si ji bereš, působí ti jedině, když ji bereš každý den! Těhotná být samozřejmě můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.12 16:03

Děkuji za odpovědi co se má stát se stane necham to osudu asi by to žadná katastrofa nebyla a děkuji.

• Citovat
  • Upravit
7323
4.1.12 16:03
paola white píše:
a tohle jsou pak přesně ty případy kdy holka řekne že otěhotněla přes HA :zed:
milá anonymní myslím že tou antikoncepcí sis docela dobře pohnojila a pěkně zasela. jak píše Gladys pokud je to méně než 48 hodin mazej pro Postinor. pokud je to více počkej 14 dní a udělej si test.a dobrá rada do budoucna. NESOULOŽ!!!

Přesně tak k tomu braní, taky nevěřím, že je tolik holek, co otěhotněly „přes HA“. Mně se to nestalo za celých 12 let… To 1% co se to stane beru, ale zbytek ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.1.12 17:45
Pomka píše:
Přesně tak k tomu braní, taky nevěřím, že je tolik holek, co otěhotněly „přes HA“. Mně se to nestalo za celých 12 let… To 1% co se to stane beru, ale zbytek ne :)

já taky brala 10 let a nikdy nic. jasně že člověk zapomene, ale tak se sakra chráním jinak… vůbec nechápu jak může někdo brát HA a být tak naprosto neinformovaný jako zakladatelka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí