Antibiotika a antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.1.12 17:50

antibiotika a antikoncepce

Ahojda, chtěla bych se zeptat,Beru HA a včera jsem začla užívat i antibiotika, tento týden mám dobýrat a za 8 dní budu mít menstruaci můžu v této době s antibotiky otěhotnět kdyby mi HA selhala :nevim: . Jak fungují plodné dny s antikoncepcí? :roll: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7323
2.1.12 18:01

Ahoj,
moc nechápu tvůj dotaz, takže:

1. můžeš otěhotnět kdykoliv, když selže HA (předpokládám myslíš, když si zapomeneš např. vzít tabletku)
  2. antibiotika můžou účinek HA snižovat, ale nemusí (ne všechny ho snižují). pro tvůj klid používej ještě navíc kondom do konce platíčka)
  3. pokud užíváš HA, plodné dny nemáš - nedochází k ovulaci
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.14 20:10

Chtěla jsem se zeptat. Beru antikoncepci a minulý týden jsem brala antibiotika. Vím, že antibiotika můžou účinnost antikoncepce snižovat, ale jde o to, že zítra mám dobrat platíčko a měla bych mít pauzu…jenže jedeme pryč a já vždy dost krvácím, takže bych potřebovala pokračovat v braní, ale zase mám strach z toho snížení účinnosti :? :?

• Citovat
  • Upravit
2100
25.11.14 20:14

Kamarádka má právě díky antibiotikům moc krásného synka ;) Pokousal ji divočák, tak dostala kvůli případné infekci antibiotika a ejhle - ono to skutečně přebilo účinek antikoncepce. Přiznám se, že jsem o tomhle nevěděla, dokud jsem to neviděla u ní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.14 20:17

@Castiel sakra…to by mě vůbec nepotěšilo :mrgreen: :,(

• Citovat
  • Upravit
2100
25.11.14 20:24

No…tak v tom případě pozor a nepodceňoat to :P :lol:

• načítám...