Antikoncepce Softinelle

Da.
77
4.1.12 20:54

Antikoncepce Softinelle

Chtěla bych se zeptat, máte někdo zkušenost s antikoncepcí Softinelle? Pokud ano, jak jste s ní spokojené? Před otěhotněním jsem užívala Pramino, byla jsem spokojená a teď mi můj gyn. celkem rázně doporučil a vypsal tuto Softinelle.Přijde mi podezřelé, že mi nedal na výběr jiné varianty a rovnou „vecpal“ tuto, tak mi to vrtá hlavou. Moc Vám děkuji za odpovědi. D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3931
4.1.12 21:47

ahojík já softinele mám a jsem s ní spokojená (ťuky ťuk ) brala jsem si jí hlavně z důvodu že se po ní prý nepřibírá a nezadržuje voda a je dobrá na pleť a zatím je vše ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Santte
12.1.12 08:36

ahojky, ja jsme zatim vybrala 10tablet Softinelle no a citim rozdil, mam věčši prsa a jsou hodne natekle a težke. Nevite jestli se to spravi nebo to tak bude pořád? Také u sebe pocituji, že mam chut na sex, omnoho věčší než dříve… I.

• Citovat
  • Upravit
3931
14.1.12 11:04

ahojky tak to nevím já jsem na sobě žádné změny nepociťovala a chuť na sex mám furt takže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
betusacek
29.1.12 15:23

Čauko, beru softinelle už 4 měsíce a jsem s tím naprosto spokojená, nepřibírá se! (zatím a doufám, že to tak zůstane) Chuť na sex mám pořád stejnou :-D a prsa jsem nateklé měla, ale asi jen první dva měsíce, teď už jsou zase dobré. Takže určitě doporučuji ;-)

• Citovat
  • Upravit
101
29.1.12 16:59

softinele užívám a jsem s ní spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terka050
5.2.12 20:41

Ahoj, kolik teď stojí Softinelle? Já jí ještě neměla.

• Citovat
  • Upravit
3931
6.2.12 18:25

platila jsem 600 Kč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uža004
9.2.12 19:44

Ahoj,dnes jsem je koupila a staly 509 :)

• Citovat
  • Upravit
lutcherka
11.2.12 19:49

Ahoj, taky mi byla předepsána tato HA, mám zatím 2 platíčko, ale k mojí smůle nepatřím k těm štastným, které začnou ztrácet váhu, právě naopak, váha jde nahoru :,( zřejmě se vrátím k předchozí HA :)

• Citovat
  • Upravit
684
12.2.12 08:03

Ahoj, tak ja ji zacala brat taky ted. Dr. mi ji taky doporucil a neponuknul nic jineho..hm.. Nejak nemohu vnoci spat. Porad citim takovej „neklid“.. Vnoci, kdyz musim na WC, tak mam pocit tezkych nohou..Taky mi prijde, ze mi chutna vic jist.. Dlouho jsem zadnou antik.nebrala. Asi jeste pockam a uvidim co udela druhe platicko.. Nebo mate nejakou radu, nebo podobne pocity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uža004
12.2.12 10:48

Ahoj,ja jsem měla stejný problém když jsem brala jeanine. Velkou chut k jídlu jsem měla hlavně večer.Přibrala jsem 6kg,nemužu se jich zbavit. Tak jsem si nechala napsat Softinelle. Mam strach že to bude stejné. :,(

• Citovat
  • Upravit
684
12.2.12 10:59
uža004 píše:
Ahoj,ja jsem měla stejný problém když jsem brala jeanine. Velkou chut k jídlu jsem měla hlavně večer.Přibrala jsem 6kg,nemužu se jich zbavit. Tak jsem si nechala napsat Softinelle. Mam strach že to bude stejné. :,(

Ajej :( přesně! Večer mě choutky berou nejvic :( .. Hm, koukala jsem na diskusi o nehormonalni, tedy bezpene antik.-Famcap(www.pesar.unas.cz). Antik. jsem chtěla hlavně kvůli rozhazené menstruaci..takže asi doberu 3balení,ak vydržím a pak pujdu do famcap.. :nevim: Radši než prožívat tohle.. Dr. skálopevně tvrdil, že Softinelle je hodně dobej.. ale popravdě mi to přijde, že ho prostě chce prodat.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lutcherka
13.2.12 09:43

Přesně jak říkáte, chutě hlavně večer a co je horší, já se třeba najím, jsem přecpaná, ale do 5 minut bych něco do sebe ládovala, ale snažím se to vydržet a hlídám se, jím stejně jak dřív a ještě sportuju, ale každý den mám o půl kila víc, takže po 1 a půl platíčku mám přes 3 kila nahoře. Neřekla bych ani slovo kdybych vážila jak lunt, ale s váhou jsem nebyla spokojená ani předtím a ted je to katastrofa, takže si jdu hned zítra pro starou HA :)

• Citovat
  • Upravit
684
14.2.12 11:23
lutcherka píše:
Přesně jak říkáte, chutě hlavně večer a co je horší, já se třeba najím, jsem přecpaná, ale do 5 minut bych něco do sebe ládovala, ale snažím se to vydržet a hlídám se, jím stejně jak dřív a ještě sportuju, ale každý den mám o půl kila víc, takže po 1 a půl platíčku mám přes 3 kila nahoře. Neřekla bych ani slovo kdybych vážila jak lunt, ale s váhou jsem nebyla spokojená ani předtím a ted je to katastrofa, takže si jdu hned zítra pro starou HA :)

Chjooo! Přesně :,( Včera jsem večeřela kolem 5-6 a byla jsem plná, večer mě honila strašná mlsná i když jsem fakt neměla hlad a cítila jsem se plná(jinak se tak cítím pořád..jako nafoukla a i jsem!), ale vydržela jsem a šla spát, byla jsem i hooodně utahaná, co jsem ted pořád.. a usnout, HA! zase nic! Až kolem 22:30! a to jsem šla spát kolem 9 :( Mala mě pak kolem 3-4vzbudí na mlíčko a už nemúžu usnout :x , pak usnu nejak nadránem a rano jsem zase mimo… Co dělta?!..??? Co jsi prosím brala předtím? Gynekolog mi řekl, že když nebude vyhovovat, dáme jinou.. ale co s touhle?!.. hm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí