Antikoncepce Softinelle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10075
22.9.13 08:03

@Pomka ty jsi přibrala i jak jsi vysadila tolik kilo??? 8o to je hnus co ty hormony mužou zpusobit, takové vykyvy 8o…ja jak začala brat šla jsem dolu s vahou, ale mam na odvodněni HA, takže jsem ted logicky přibrala kilečko, ale už to jde dolu a pujde snažim se jak mužu, akurat jsem zhnila cvičit..a co si budeme povidat s věkem jde každe kilo huře dolu, kdysi jsem jeden den jedla meně a zatančila na diskošce a měla jsem dole 3 kila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
22.9.13 10:54

@martas22 to je pravda, ze driv mi to hubnuti slo snadneji :) Ty kila jsem nabrala za ty roky a prisuzuju to ha, doktor mi tenkrat rekl, ze se telo zavodnuje. Chodila jsem cvicit dvakrat tydne po dobu jednoho roku a proste dolu neslo nic. No a ted mi napsal softinelle, ze by se nemelo pribirat, ale mam 5 kilo nahore za 5 mesicu. Tak ted tedy uvidim,zbyvaji.mi dva tydny do dobrani… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
22.9.13 10:57

Ale je teda fakt, ze jsem byvala hodne hubena, zakze do normalu by mi ted stacilo dat dolu 10 kilo… ne tech celych 25 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
22.9.13 12:15

@Pomka tak ty jsi nabrala i se softinele jo??? to se dá dopořadku uvidiš :palec: jak vidim na metřiku už ti chybí jen 6 kilo??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
22.9.13 13:01

@martas22 i se softinelle. No 6 kilo, ale protoze pribiram, tak to bude za chvili zase vic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
22.9.13 14:14

@Pomka a maš jako větší chutě nebo jaktože jsi tolik nabrala, ale asi to tělo potřebovalo, když jsi psala, že jsi byla až moc hubena :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
22.9.13 15:06

@martas22 chute asi taky, ale i kdyz jidlo hlidam, nezabira. Kdyz uz jsme u tech chuti, zase se mi s Ha snizila chut na sex. Rozdil obrovsky. Ale to jsem i cekala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
23.9.13 07:40

@Pomka no to snižene libido to je mazec…ja ted po vysazeni jsem konečně trošku naruživa, ale myslim, že to neni ještě vončo :mrgreen: je to hnus…uvažřuju zda ji zase nenasadit po měsíci, mám takovej strach z otěhotnění, že raději abstinuju :mrgreen: kor po HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
23.9.13 08:56

@martas22 nedivim se ti :D ja po detech taky asi znovu Ha, nebo telisko. Ja steach nemam, dite je v planu :) ale pak… to se uvidi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
23.9.13 12:01

@Pomka u mě tělisko není možné a HA bych nejraději nechtěla…chtěla bych se nechat podvazat mam jen jeden vejcovod a bylo by to fajn, ale je to jaksi takove definititvní…počkam do přechodu a pak budeme s manželem řadit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.9.13 20:52

Ahoj,
pred dvoma tyzdnami som po prvykrat zacala prat HA, taktiez softinelle..Prvu tabletku som si dala v prvy den menstruacie. Povodne som mavala tak 5-7 dni, no teraz mam uz dva tyzdne..odkedy som zacala brat tabletky…Vidim, ze tento prispevok je este z februara, tak by som sa chcela opytat ako to dopadlo? upravilo sa to po par mesiacoch alebo si musela HA vymenit? velmi ma to znepokojuje:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
27.9.13 21:50

@petranna ja jsem ze softinelle krvacela přesně 20 dní a u posledni tabletky konec, ale pak menzes, jindy občas špinim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
9.10.13 22:06

Ted se mi konečně upravilo to krvácení ale nemuzu ji zacit brat kvuli operaci…s pritelem pouzivame kondom ale i „ze ho vcas vytahne“ 17 jdu konecne na gyndu drzet mi pesti :andel: sem jak mala :mrgreen: clovek by si mel davat pozor poradne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lejlasabra
29.10.13 11:58

Ahoj :-D chtela bych se zeptat… moje doktorka na gynde mi predepsala Softinnel… Chci se zeptat menses mi konci cca za dva dny, bude velikej problem kdyz si prasky vemu po mensesu..? :-D jestli je nejake ryziko? krom tohi ze se mi posune cyklus? Predem dekuju za odpoved. :-D a hezky den :-D

• Citovat
  • Upravit
7323
29.10.13 12:49

Nebudou ti fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat