Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pomka ty jsi přibrala i jak jsi vysadila tolik kilo???
to je hnus co ty hormony mužou zpusobit, takové vykyvy
…ja jak začala brat šla jsem dolu s vahou, ale mam na odvodněni HA, takže jsem ted logicky přibrala kilečko, ale už to jde dolu a pujde snažim se jak mužu, akurat jsem zhnila cvičit..a co si budeme povidat s věkem jde každe kilo huře dolu, kdysi jsem jeden den jedla meně a zatančila na diskošce a měla jsem dole 3 kila ![]()
@martas22 to je pravda, ze driv mi to hubnuti slo snadneji
Ty kila jsem nabrala za ty roky a prisuzuju to ha, doktor mi tenkrat rekl, ze se telo zavodnuje. Chodila jsem cvicit dvakrat tydne po dobu jednoho roku a proste dolu neslo nic. No a ted mi napsal softinelle, ze by se nemelo pribirat, ale mam 5 kilo nahore za 5 mesicu. Tak ted tedy uvidim,zbyvaji.mi dva tydny do dobrani… ![]()
Ale je teda fakt, ze jsem byvala hodne hubena, zakze do normalu by mi ted stacilo dat dolu 10 kilo… ne tech celych 25 ![]()
@Pomka tak ty jsi nabrala i se softinele jo??? to se dá dopořadku uvidiš
jak vidim na metřiku už ti chybí jen 6 kilo??? ![]()
@martas22 i se softinelle. No 6 kilo, ale protoze pribiram, tak to bude za chvili zase vic ![]()
@Pomka a maš jako větší chutě nebo jaktože jsi tolik nabrala, ale asi to tělo potřebovalo, když jsi psala, že jsi byla až moc hubena ![]()
@martas22 chute asi taky, ale i kdyz jidlo hlidam, nezabira. Kdyz uz jsme u tech chuti, zase se mi s Ha snizila chut na sex. Rozdil obrovsky. Ale to jsem i cekala…
@Pomka no to snižene libido to je mazec…ja ted po vysazeni jsem konečně trošku naruživa, ale myslim, že to neni ještě vončo
je to hnus…uvažřuju zda ji zase nenasadit po měsíci, mám takovej strach z otěhotnění, že raději abstinuju
kor po HA
@martas22 nedivim se ti
ja po detech taky asi znovu Ha, nebo telisko. Ja steach nemam, dite je v planu
ale pak… to se uvidi ![]()
@Pomka u mě tělisko není možné a HA bych nejraději nechtěla…chtěla bych se nechat podvazat mam jen jeden vejcovod a bylo by to fajn, ale je to jaksi takove definititvní…počkam do přechodu a pak budeme s manželem řadit
![]()
Ahoj,
pred dvoma tyzdnami som po prvykrat zacala prat HA, taktiez softinelle..Prvu tabletku som si dala v prvy den menstruacie. Povodne som mavala tak 5-7 dni, no teraz mam uz dva tyzdne..odkedy som zacala brat tabletky…Vidim, ze tento prispevok je este z februara, tak by som sa chcela opytat ako to dopadlo? upravilo sa to po par mesiacoch alebo si musela HA vymenit? velmi ma to znepokojuje:/
@petranna ja jsem ze softinelle krvacela přesně 20 dní a u posledni tabletky konec, ale pak menzes, jindy občas špinim
Ted se mi konečně upravilo to krvácení ale nemuzu ji zacit brat kvuli operaci…s pritelem pouzivame kondom ale i „ze ho vcas vytahne“ 17 jdu konecne na gyndu drzet mi pesti
sem jak mala
clovek by si mel davat pozor poradne ![]()
Ahoj
chtela bych se zeptat… moje doktorka na gynde mi predepsala Softinnel… Chci se zeptat menses mi konci cca za dva dny, bude velikej problem kdyz si prasky vemu po mensesu..?
jestli je nejake ryziko? krom tohi ze se mi posune cyklus? Predem dekuju za odpoved.
a hezky den ![]()