Antikoncepce Softinelle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2468
3.2.15 16:00

Já ji brala 2 roky, teď už HA neberu. Nepřibrala jsem po ní, pleť zůstala stejná jako před braním, možná o malinko lepší, žádné bolesti hlavy, nic takového. Ovšem hodně se to podepsalo na mojí psychice, po tom roce a půl už to bylo hodně znatelný - deprese, úzkosti, no bylo mi hrozně. Nicméně, tohle mi udělaj každý hormony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.2.15 15:36

Já právě s tou Vreyou jsem byla úplně v pohodě. Když jsem začala brát Softinelle tak co měsíc jsem měla panickou ataku (ještě jsem nevěděla, že se tomu tak říká), teď už se s tím snažím bojovat, užívám i Bachovy esence, díky kterým asi ty ataky nemám, ale příznaky mám pořád, hlavně závratě, díky kterým mám problém někdy fungovat a také pocity slabosti. Po 3/4 roce problémů mě napadlo, že by to mohlo být antinou, ptž mě začaly z ničeho nic píchat vaječníky a měla jsem pocit, jako před menstruací, která byla minimálně dva týdny daleko. Byla jsem navštívit gynekologa, ten řekl, že hormony to způsobují a že to tím být může, ale taky nemusí. Napsal mi Gaiu, která má jiné složení, ale zatím jsem jí nikde nesehnala a zkušenosti žádné taky nenašla. Už se ale těším až Softinelle přestanu brát a uvidím co ta Gaia, pokud se s ní nic nezmění, tak vysadím úplně a pokud ani to ne, tak si zajdu k psychologovi. :-/ Myslím si, že antina u mě byla spouštěčem, ale nevím, zda se to po její změně či vysazení změní. Ale pevně v to doufám, že zase budu normální jako dřív…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.15 22:22

problémy se softinelle

Dobrý den poprvé jsem začala brát HA-softinelle.Asi nepatřím mezi jejich šťastlivce, přibíraní se sice nedostavilo, za to jiné problémy. Sice jsem se zbavila tak o 80 % menstruačních bolestích, ale jinač nic moc pro mě. Když mi měla menstruace končit, stále ze mě vytékala krev spíše do tmavé barvy, trvalo to do té doby než jsem dobrala první platýčko. Měla jsem tedy týdenní pauzu. Poté začala brát druhé platýčko a čekala na další menstruaci, ta se bohužel nedostavila a dostavila se s 17ti denním zpožděním, tedy dnes. Nevím jestli to je menstruace (má takovou strašně tmavou barvu-hnědou) ale týdny před tím jsem se cítila jako kdyby se už blížila. V podbříšku to mám celé ztvrdlé. Pohlavní styk jsem ještě ale neměla.

• Citovat
  • Upravit
7323
12.3.15 12:29

No nevím, říká se, že by se mělo 3 měsíce setrvat, než si tělo na antiko zvykne, ale v tomhle případě bych zvážila změnu. Poraď se s doktorem, jestli je to normální. Krvácení mimo bych asi moc neřešila, ale jestli třeba nemáš i bolesti nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.15 10:52

Ahoj, sháním softinelle, yasminelle, nebo sidratelle. Koupím. Nezbyla vám některé, prosím?

• Citovat
  • Upravit
1
14.8.15 12:27

Učinost softinnel

Ahoj dámy, začínám brát HA softinnel…chtěla jsem se zeptat za jak dlouho mohu spoléhat na ochranu. Teď jsem po 10 letech změnila prášky z Triregolu, který mi vyhovoval, právě na tyto…tak se chci zeptat, za jak dlouho jim můžu věřit…jinou ochranu nepoužíváme a zatím vše v pořádku bez nechtěného otěhotnění…diky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.1.16 14:54

Na softinelle jsem přešla náhodou :-D brala jsem softine (taktéž od TEVA, ale je o něco silnější) avšak mladý magistr v lékarně si to „lle“nějak domyslel a místo mé softine mi právě dal ji. Oproti softine jsem byla méně náladová, takže jsem pak řekla svému gynekologovi, že bych ji ráda z důvodu náladovosti brala.
Nálada se sice zlepšila, nepřibrala jsem, žádné oteklé nohy apod, ale ta pleť :-( to je katastrofa. Tak škaredou pleť jsem neměla ani v pubertě, s černými tečkami si člověk nějak poradí, ale s velkými hnisavými boláky a uhry už tak ne :-(. Vlastně jsem před touto antikoncepcí měla pleť až na velmi vzácné výjimky hezkou, hrozně se mi po ní vážně zkazila, moje sebevědomí hrozně kvůli tomu utrpělo.
Z antikoncepce Logest jsem docela přibrala a měla jsem nateklé nohy. Nejvíce z těch, co jsem zatím zkusila mi seděla YAZ od Bayer, sice je dražší, ale pleť jsem měla hezkou, náladovost žádná, ani jsem nepřibírala, naopak jsem shodila kila dolů. Přestala jsem ji brát z finančních důvodů a že jsem mensturaci měla mimo sedmidenní pauzu, kdy se braly placebo pilulky, což docela obtěžovalo a navíc to bylo znamením, že si tělo na HAK již navyklo a proto mi ji gynekolog změnil. Nyní bych se k ní i možná vrátila, ze softinelle jsem byla hrozně zklamaná a i kožní mi doporučila změnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
17.4.16 17:32

V nejbližších dnech začnu brát tuto antikoncepci od 1. dne menstruace. Teď neberu žádnou. Odkdy začne působit proti otěhotnění? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.16 12:25

SOFTINELLE

Ahoj holky, ozivuji diskusi. Kdo by potreboval, tak prodavam dve platicka Softinelle co mi zbyli. Dobiram posledni plato a vysazuji.
Reknete si cenu a rada se domluvim! :) opravdu za jakkoukoli cenu… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.10.16 13:42

Dobrý den mám k dispozici nevyužitou antikoncepci Softinelle. Vysadila jsem ze zdravotních důvodů. Dvě platíčka jsou celá a v jednom chybí 4 tabletky. Pokud by měl někdo zájem prosím o kontakt do zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
1.8.17 16:38

A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
1.8.17 16:39

Zkusim to ozivit. Kdyby mel nekdo zajem, mam 4 plne platicka antikoncepce softinelle. Napiste do zprav, domluvime se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
28.12.20 13:29

Uz vyreseno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie