Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já budu začínat ale s první antikoncepcí jsem měla to samý
fakt počkej jak říká kolegyně
a uvidíš ![]()
Skus kdyby neco zajdi na gyndu
ta to jistí a poradí ti nebo si zavolej at jsi klidnější..
držím palec
Tak já s touhle antiko začínám dneska první den. Jsem zvědavá, jak na ni budu reagovat, co se týká špinění, jak tu zmiňujete a nebo jestli půjde váha nahoru. Chtěla jsem napsat Yasminelle, ale doktor mi dal tuhle s tím, že je stejná, ale levnější. Jestli budu mít nějaké problémy, tak přejdu na jinou…
Ahojky holky vím že bych jí měla začít užívat první den cyklu (připomínám znovu začínám sní)
Ale když bych si jí vzala třeba dnes? Cyklus má být 27 podle poslední pravidelné ms…
Ale chtěla bych jí začít užívat dříve…ale zase si to nechci rozházet…
mám raději počkat na DC?
@A.Suky já bych počkala na první DC. Pokud nemáš nějaký závažný důvod, proč začínat dřív
Co to udělá, netuším, ale asi by sis cyklus rozhodila a antiko nebude zpočátku fungovat jak má.
Počkám
… díky za radu…i gynd. říkala at raději počkám…zatím to jistí jiná ochrana
![]()
Ahoj holky tak dneska je to 5měsíců zo sem přešla na Softinelle z Chloe, krvácení při braní tabletek se srovnalo, ale před menstruací mě trápí silný výtok, taky se mi udělalo na zádech akné taková krupička. A ještě v poslední řadě při sexu vlhkost skoro nulová
… sem mladá holka a zrovna s tímhle sem nikdy problém neměla
… je mi blbý si zajít na gyndu… chtěla bych se zeptat jestli je možný, že za to může HA? ![]()
Možný to klidně je, já jsem taky kdysi při HA měla problémy se sexem. Prostě potřeba nulová. Nakonec se to úplně otočilo, když jsem ji brát přestala.
Holky vynechala sem 5 prášků…(zapomenutí doma) nevím jak to do sebe tedka nacpat snažím se to nějak vyrovnat…ale nechci se „předávkovat“ hormonama
chci být chráněná zároveň…
skleroza bohužel nebolí
Ahoj holky, narazila jsem na docela nehezky clanek o brani HA a koureni http://www.cas.sk/…akazali.html Koukam, ze zminovane HA maji stejnou ucinnou latku jako prave Softinelle (drospirenon) ![]()
@A.Suky to už nedoženeš nijak. Zapomenuté neber, a chráněná do MS nejsi.
@A.Suky no, každopádně je to jedno, jak říkám, chráněná nejsi, takže si dávejte pozor. Ono stačí zmeškat jeden prášek o více jak 12 hodin a už je riziko, natož 5.