Antikoncepce Softinelle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jein
22.4.12 14:53

Softinelle pribrala 10kg

Nevim ja vy ale ja jsem po Softinelle pribrala 10kg za 3/4 roku jsem uplne zoufala. :( Po Yasminelle jsem to nemela a pry to ma stejne složeni.

• Citovat
  • Upravit
1
6.5.12 15:18

Čtu Vaši diskuzi a jsem na tom stejně 8 let jsem brala Novynette, krom občasných zavodněných nohou to bylo bez problémů. Vysadila jsem je na 3 roky pak znovu jen na půl roku a pauza taktéž půl roku a změna za Sofinelle, kdy mám na plátíčku 3 řady tablet. Beru je 7 měsíc zpočátku v pohodě, ale za poslední 3 měsíce mám tak cca 6kg nahoře, břicho nafouklé jako před menstruací a bohužel vypadám jako těhotná a není tomu tak. Chutě na jídlo jsem nikdy tak neměla jako nyní. Je na čase se na to vykašlat a nebrat je nebo se neunesu :,( Tabletky mi lékař prodal za 720kč v lékarně jsem je koupila pak za 580 a v lékarně Kaufland snad za 520,– tak by mě zajímalo jak moc si lékaři dávají přirážky a to platím roční poplatek a výdej receptu na kde co přímo u lékaře. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
10.5.12 13:15

Kupokoli: Tak to je síla! Já jsem bez HA a jsem spokojena :) Předtím si prostě stačilo dát pozor a když jsme chteli mimi, tak to bylo na hoodně pokusu aby to vyšlo :) Chci za pul-rok další mimi a možná zatím přijdou s něčím jiných.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.5.12 18:53

Softinelle x YAZ

Dobrý den,
tak já mám bohužel přesně opačný názor. Po Softinelle jsem nabrala takovým způsobem, že si toho všimlo i mé okolí. Až doberu 3 měsíční balení, tak se vracím zpět k YAZu. Ten byl naprosto bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
21.5.12 09:49

luhp: hm, ted neberu softinelle a trvalo asi 2t. než mi splasklo břicho! 8o ! Ted je už vše vpoho, večer se necpu, proste žádne neúnosné choutky apod. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz17
29.5.12 16:05

Bolest bruska

ahojte,
beriem softinelle 14ti den a stale krvacam. Nie je to vyslovene menstruacia ale je to neprijemne. Brusko stale boli ako v prvy den mesiacikov.. nepomahaju ani tbl na bolest. Neviem teraz ci je to normalne a telo si len zvyka na hormony? nemate s tym niekto skusenost? Dakujem :)

• Citovat
  • Upravit
687
1.6.12 09:06

zuz17- hm, tak mě taky bolelo břicho, ale nemoc. Krvácení žádné, takže jsem myslela, že jsou to konečně HA pro mně. Radši bych si na tvém místě skočila k dr. at máš klid. Špinení-krvácení je do 3ch měsíců normální, ale ta bolest :think: radši si tam skoč.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.12 12:12

softinelle

Ahojte chcem sa opytat bral niekto prvy krat softinelle az na 4-5 den cyklu? moja dr, mi to tak povedala. Este nikdy som nebrala antikoncepciu na tolky den. Je to normalne? Dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ereza
4.7.12 12:22

Já když sem začínala brát antikoncepci poprvé, nebo po nějaké pauze, vždy mi doktorka doporučila začít právě třeba 3-4 den menstruace, protože to prý omezí „špinění“. Bylo jedno jakou jsem měla antikoncepci, doporučovala to u všech.

• Citovat
  • Upravit
505
5.7.12 22:14

Ahoj holky, kratce take uzivam tuto antikoncepci.
Mam dotaz, potrebovala jsem oddalit menzes a pokracuji dalsim balenim. V pribalovem letaku je napsano, ze to moc nedoporucujou, ale ta moznost je. Nevim ale zda pokracovat celym dalsim balenim a pak udelat sedmidenni pauzu nebo radeji vyuzit jen par tablet a baleni vyhodit. Bojim se, co to s telem udela po tech dvoumesicich bez menzesu. A jeste jedna vec, nevim zda je to antikoncepci, ale casto mne poboliva lytko na prave noze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
9.7.12 19:48

@Andrejka1 ahojda já občas beru aj všecky 3 najednou a pak si teprve vynechám na MS a nijdy se nic nestalo. akorát je pak MS bolestivější a silnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.8.12 19:59

Reakce pana Dr.

Krásný večer, tak jsem si byla u pana doktora pro nový recept na antikoncepci a vracím se zpět k YAZu. Ja sice dražší, ale radši si připlatím, než abych byla metráček. S panem Dr. jsem se pohádala, protože „antikoncepcí to být nemůže, je to ve Vás“. Nicméně jsem se nedala a Softinelle už nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
21.8.12 10:39

V Pardubicích v afi

Je tato antina za 480kč což si myslím je super cena! :) dnes jsem nasadila tak pak také písnu jak ji snáším :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
8.9.12 02:17

Já mám první balení Softinelle. Antikoncepci hormonálku beru po 6ti či 7mi letech. Neustále mám chuť k jídlu, ale jedu kilama dolů. Sešrotuji jídlo, co se dá, a furt to jde dolů, fakt chutě, jak v těhu, co jsem měla nebo před menstruací, ale nepřibírám.
Co je pro mne horší, že jsem spíše po psychické stránce, jak za mého těhotenství, lítostivá, atd. kamarádky mě říkají, že je to hormonální změna, a že kdyby to nepřestalo do 3tího balení, tak mám změnit.
Jinak jsem pohodář byla, nežli jsem toto začal brát, vysmátá, problémy jen po kolena a teď brečím každý den, nic mě nebaví, jsem jak chodící psycho, bez duše…
Máte taky takové ty stavy po brání antikoncepce po dlouholeté odluce? Mě to vážně působí na psychiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tyna12
19.10.12 16:17

haha

To, že přiberete není chyba antikoncepce, ale Vaše, že vy jste nenažraný a nedokážete si to uhlídat ;) :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

Těhotenský test 2v1