Antikoncepce Softinelle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lejlasabra
29.10.13 13:35

Co jsem se docetla… pokud si to vemu mu mensesu tak mi to pohne pouze z cyklem

• Citovat
  • Upravit
lejlasabra
29.10.13 13:44

Je to naprosta blbost… :-D… v lekarne mi rekli ze az po mensesu

• Citovat
  • Upravit
7323
29.10.13 14:38

Zacinaji se brat prvni den ms. Jindy bych nezacinala, pak nefungujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lejlasabra
29.10.13 14:45

Dekuju za odpovedi :-D v lekarne mi rekli ze muzu :-D a jsem se ptala kamosky… a rikala ze ti bere vzdy po mensesu… a funguje ji to uz dva roky

• Citovat
  • Upravit
7323
29.10.13 14:52

Po menzesu se to pak bere, dela se tydenni pauza a v te je menzes,8.den se pak zacina nove platicko. Ale uplne prvni plato kdyz zacinas se bere prvni den ms. Uz jsi je nekdy brala? Doktor ti to lusel prece vysvetlit. Jestli to budes brat blbe, je tam riziko otehotneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lejlasabra
29.10.13 15:20

No nebrala, nepotrebovala jsem az tet sem se rozhodla. Doktor mi to nevysvetlil. Jo rekla mi..muzes to brat i dva mesice prez prazdniny abych se nemusela otravovat z menzesem.. to je vse co mi rekla jak se to uziva to mi nerekla prave jsem zblbla protoze spoluzacka to bere v pohode normalne mamesicky a bere to az potom.. nikdy behem

• Citovat
  • Upravit
1182
29.10.13 15:38

Mají se brát první den cyklu. Holky nemáte někdo skušenosti s hormonem na zastavení krvácení?? Ted jsem to měla a nedobrala…jdu na operaci a musela sem to vysadit…krvácení to zastavilo ale nedobrala sem to a nemuzu menstruovat na operaci…(20 listopadu) myslíte že se MS dostaví??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
29.10.13 15:39

No jo, jenomze prvni baleni se zacne prvni den ms. Po dobrani plata mas sedm dni pauzu, ve ktere dostanes ms a osmy den zacinas dalsi plato. Takze ms je vzdy v te pauze. Je jedno, kdy konci, musis tu pauzu dodrzet a osmy den vzdy vzit nove baleni. Jinak ti nebudou ucinkovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lejlasabra
29.10.13 15:51

Dobre dekuju!… jako na upnou zastavu ne.. ale ascorutin snizi to tak na pulku… uzivam ho asi cca 5 let a funguje docela dost dobre..jinak na zastavu jako na oddaleni Norethisteron..jinak nevim :-D

• Citovat
  • Upravit
And.ikkkk
5.11.13 11:35

Nevíte někdo kde se dá sehnat softinelle v BRNĚ nejlevněji? Dnes jsem ji kupovala u Dr.Maxe za 535,–
Díky za odpověď! 8)

• Citovat
  • Upravit
lejlasabra
5.11.13 11:56

Na mendlaku..jdu tam zítra pak ti můžu napsat kolik stála

• Citovat
  • Upravit
lejlasabra
6.11.13 18:01

Dnes jsem ji kupovala a stojí 510,–… mají tam slevy na softinelle. :D

• Citovat
  • Upravit
3379
7.11.13 17:42

Mě tady zbyla 2 platíčka, které bych nechala za 150,–Kč/ks (plus poštovné 25Kč doporučeně nebo osobně v Praze). Po jednom platíčku jsem zjistila, že s hormonálkou nebudu nikdy už kamarád. Takže kdyby někdo měl zájem, tak SZ. Já platila za to něco přes 6stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
7.11.13 18:26

Holky kolika miligramovou softinellku mate??? ja beru tu nejmín a ted jsem dostala 2mg je to až do 3mg…je v tom nějakej rozdíl?? můžu si jí vůbec vzít?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
7.11.13 20:40

@A.Suky co to je za blbost? Oni jsou nějaký rozdíly ve složení? Softinelle je jen jeden druh, ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí