Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Předtím jsem měla NOVYNETTE asi 3 roky a vyhovavala mi, mam stejnou váhu xlet a neche a nechce dolu a kdyz mi doktor doporučil tuhle že by měla odvodňovat a méňe hormonů a dobrá na ledviny (trpím na záněty moč. ústrojí) a kdesi cosi tak jsem byla nadšená a skutek utek
. Se spánkem mám taky problémy ale nepřikládala jsem to za vinu HA ale asi to tím budu :-/ Dneska mi bylo doporučeno at vydržím ty 3 platíčka a když váha poroste at to řeším ale kdo to má pak schazovat :-/
lutcherka: uau a kdo to doporučil..?
Fakt je divné, že jak beru HA, tak fakt blbě spím. Pořád něco řeším v hlavě
.. Fakt nevím, skusím asi vydržet.. jinak kromě takového vnútorního neklidu a večerního spaní
je to vpoho, žádné špinění, nic, co jsem ráda.. Chci další miminko, takže až dobre 3tí platíčko, tak už asi si dám zase pauzu
Nechci to řešit s gyn., jak mu neplatím roční člen., tak se chová odměřene.. a nechci zase skoušet druhou HA s tím, že to bude možná horší(vrr, no prostě ted je pohled na svět šedivý
).. Budu hledat jiného gyn.a možná to bude lepší ![]()
Samara17: Doporučila mi to známá, taky nemám vetší problémy jen s tou váhou. Taky platím roční poplatek a když se člověk opozdí tak jsou uplně jiný, žijeme hold ve světě pěnez :-/ ještě že ted nemám týden po ruce váhu jinak na ní stojím pořád ![]()
já na váhu nejdu a nejdu
! Právě koukám na běž.kalhoty a když koonečně začnu, tak až pak stoupnu na váhu.
![]()
Tak jsem včera vlezla na váhu a váha nahoru nejde, ba jsem jí i trochu srazila (možná za to můžou prášky na odvodnění ale kdo tomu má věřit
, spíš za to může ta vlastní strava a ne ta od maminky
) akorát se mi objevil občasný tlak na hrudníku, snad to nic nebude ![]()
Tak konečně chci na váhu a ono dojdou baterky
Takže dnes kupiji a hned písnu ![]()
Ahooj, jen chci napsat.. včera jsem byla u nové gyn. A podle utz to vypadá, že ani žádnou antikon. neberu! a přitom jí beru druhý měsíc… Co vy na to? ![]()
ahoj, no to je hezky po 2 měsících
já ted uvažuji, že zkusím antikoncepci vysadit, s partnerem stejně musíme používat kondom kvůli alergii, tak to pojistíme spermicidním krémem a snad nebude mimi
jinak váha i při nemoci a pojídání vývaru dolu nešla, vážně si myslím že je to v tý HA ![]()
Hm, tak ted taky uvažuji, že prostě s ní skončím. Prostě si budem dávát pozor a když bude 2hé, nic se nestane
Je to určitě lepší, než být těhu a s HA…
Ahoj, tak mě doktor napsal softinelle s tím odůvodněním, že jim přišlo nějaké lejstro bůhví odkud kde se píše, že moji antikoncepci (chloe) mi může napsat pouze se souhlasem kožního doktora. Takže včera jsem si vzala první prášek a uvidíme co to udělá… jen doufám, že váha zůstane stejná a co bych uvítala větší chuť na sex. Prý by měla mít stejné složení jako Yasminelle a tu jsem používala po vypálení bradaviček na děložním čípku… a nebyl problém… tak uvidíme holky…
))
Aunka: budu držet palce
Já jsem se rozhodla ukončit.. Takže si nepůjdu ani pro silnejší davku. Koupím spermicid krém a je to ![]()
aunka: taky držím palce ![]()
ja byla minulý týden u doktora že bych chtěla jiný typ antikoncepce, byl takový naštvaný a řekl mi že pro mě jakožto zatím bezdětnou nic není jen spermicid a že to mi nedoporuřuje. Tak mě ukecal a beru softinelle dál
Navíc ted máme s partnerem strach že děti ani moc mít nebude, kvůli možnosti alergie ![]()
luchterka: tak snad Vám to dobře dopadne… mám za sebou 5 prášků a zatím nic… zatím normální… vždycky když jdu na záchod tak se snažím nevsugerovat si že je to ono odvodňování, o kterém tu někdo psal… tak uvidíme jaký to bude dál… jinak softinelle je moje 6 antikoncepce, kterou za 6 let užívání beru…
![]()
Ahoj holky, mám dotaz na ty z vás, které softinelle berete..Nyní beru od stejneho vyrobce Softine a chtěla bych přejít na softinelle, kvůli nižšímu množství hormonů. Jeny bych měla mě zajímalo,jak vypadá platíčko,zda jsou pilulky ve dvou či třech řádcích
díky moc
jojo tak to je děs,ale ta nehormonální anti. je docela dobrá. Akorát bych se bála toho zavádění,je to asi jen ozvyk. je super že se nemusíme ládovat práškama. Díky za odkaz.