Antikoncepce Softinelle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lejlasabra
8.11.13 09:41

Je jich víc, v lékarně se dívala jestli je to 2 mg, nebo 3mg

• Citovat
  • Upravit
7323
8.11.13 17:57
@lejlasabra píše:
Je jich víc, v lékarně se dívala jestli je to 2 mg, nebo 3mg

no nevím, všude je uveden jen jeden typ týhle antiko. já jsem ještě nenarazila na jiné složení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
8.11.13 21:38

Miligramově je v tom rozdíl…podle mě je to asi kolik je v tabletě hormonů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lejlasabra
9.11.13 10:21
Presne tak :-D
@A.Suky píše:
Miligramově je v tom rozdíl…podle mě je to asi kolik je v tabletě hormonů…
  • Citovat
  • Upravit
1182
10.11.13 16:50

:twisted: no vysvětluju :D… a nejde mi to do hlavy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
18.11.13 04:19

Jestli to mam začít brát…podle mě čím min hormonu tim lepe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
18.11.13 12:44

@A.Suky proc sis za tu dobu nezavolala doktorovi? :D jinak ja bych je brat zacla. Neresila bych to. Stejna antiko to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
19.11.13 01:54

No ted je mi to šumec :D ve čtvrtek jdu na zákrok a mám vysazeno…asi to tak udelam…softinelle to je.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.1.14 13:45
@Janča86 píše:
Ještě se chci zeptat zkušených uživatelek Softinelle - zvažuju změnu doktorky. Softinelle beru už asi dva roky. Dlouhodobě řeším problém se svými nálůadami. Jsem děsná citlivka a hlavně jsem úplně ztratila chuť na sex. Buď nemám chuť vůbec, nebo jsem tak unavená, že radši usnu. Taky před každou menstruací celá opuchnu. S přítelem jsme tyhle problémy už rozebírali, protože to samozřejmě hodně zasahuje do vztahu, a a myslíme si, že z největší míry bude na vině právě antikoncepce. U doktorky jsem už dvakrát mluvila o změně, ale ona si stále „mele“ dokola tu svou - Softinelle vám vysadit nechci, ta je nejlepší, tím to nebude… Mimo to několik posledních cyklů špiním i uprostřed cyklu. Takže mám doma ještě prášky na rozšíření cév proti otékání a léky proti krvácení mezi cykly, ale Softinelle je pořád nejlepší.
Takže by mě zajímalo, jestli může být chyba někde jinde, nebo mi jiná doktorka třeba řekne něco jiného. :(

Jančo, vidím, že Váš příspěvek je již staršího data, ale chci se zeptat, jak to u Vás nakonec dopadlo. Já beru Softinelle zhruba 3/4 roku a mám obdobné problémy. Rozhodla jsem se, že HA vysadím úplně a budu to řešit jinou cestou. Zajimalo by mě, jestli jste po vysazení cítila zlepšení.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.2.14 13:23

Já brala softinelle asi 2 roky a byla to nejlepší antikoncepce, jakou jsem kdy měla. Trochu jsem ztratila chuť na sex a zhoršila se mi celulitida, ale to jsou malé věci. Pak jsem na 3 měsìce pràšky vysadila a teď je už zase beru, dobìrám 2.platičko a je to katastrofa! Mám úplně zničenou pleť a to jsem nikdy neměla problèmy, migrénu, jsem podrážděná a mám šìlené chutě. Co byste. dělaly na mèm mìstě? Uplně prášky vysadily, nebo počkaly, jestli se to nesrovná? Případně nemate některá podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
23.2.14 00:07

Ahoj holky chci se zeptat jak to máte s pravidelným braním? Já ted nastupuji do práce nebyli peníze a přítel prášky nekoupil :roll:…tak jsem nezačla brát…a docela mě to štve že jednou mám prášky na 3 měsíce a pak zase ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
24.2.14 15:55

@A.Suky no myslím si, že většina holek je bere pravidelně. Ono se to totiž nemá a potom se nesmíš divit, že to nedělá dobrotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.5.14 10:58

Holky mám dotaz, beru softinelle druhý měsíc, předtím jsem měla injekce depo-provery a předtím byla těhotná, při proveře jsem neměla MS vůbec, teď u softinelle jsem po prvním platíčku začala MS 17.4. a mám jí dodnes :zed: dr. mi řekla, že mám zkusit dobrat tohle platíčko a pak se event. objednat. Máme s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
5.5.14 12:36

Jj taky si vzpomínám, že jsem hrozně dlouho krvácela, když jsem Soft. vzala poprvé, už jsem chtěla jít k dr a pak to ustalo a od tý doby ok. Byla jsem pak moc spokojená, nej HA, kterou jsem brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
5.5.14 14:05

Tak to je mi jasné jen prostě pořád nejsou peníze. Když jsem přišla o práci musela sem vysadit :? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí