Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@azaleila píše:
Jsem sálová sestra takže bohaté.
Tělo je v období menstruace a kolem ní “křehčí” a vše celkově více krvácí.
Sama jsem si zařídila artroskopii kolene která vyšla na poslední den menstruace - s tamponem dejme tomu s vložkou nelze kvůli čistému prostředí sálu… a měla jsem strašné modřiny. Operací jsem měla víc a ty mimo menstruaci byly z pohledu modřín a hojení mnohem víc v pohodě.
Mimo to, v době menstruace vše asi víc krvácí. Protože já byla na operaci žlučníku a tam dostala paní první den menstruaci a šla okamžitě domů. Že játra jsou při menstruaci překrvená a řezat žlučník tedy není dobrý nápad. ![]()
@alisekR píše:
Mimo to, v době menstruace vše asi víc krvácí. Protože já byla na operaci žlučníku a tam dostala paní první den menstruaci a šla okamžitě domů. Že játra jsou při menstruaci překrvená a řezat žlučník tedy není dobrý nápad.
Přesně tak.
@azaleila píše:
Jsem sálová sestra takže bohaté.
Tělo je v období menstruace a kolem ní “křehčí” a vše celkově více krvácí.
Sama jsem si zařídila artroskopii kolene která vyšla na poslední den menstruace - s tamponem dejme tomu s vložkou nelze kvůli čistému prostředí sálu… a měla jsem strašné modřiny. Operací jsem měla víc a ty mimo menstruaci byly z pohledu modřín a hojení mnohem víc v pohodě.
Byla jsem na operaci s menstruací a v pohodě. Je to prostě kus od kusu.
@lucad77 píše:
Byla jsem na operaci s menstruací a v pohodě. Je to prostě kus od kusu.
Což neznamená, že je dobře.
@azaleila píše:
Což neznamená, že je dobře.
Tak jasně, že je lepší bez. Ale někdy se čekat holt nedá no.
Já byla na operaci šilhání a tam menstruace tolik nevadí u těchto operacích, ale když jsem byla na operacích mozku, to už vadilo. Není to dobré kvůli srážlivosti krve a celkové nepříjemnosti..